Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt meleg orvostanhallg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt meleg orvostanhallgatók? Milyen mértékben lehetnek melegek az orvosi pályán?

Figyelt kérdés

Vannak itt meleg orvostanhallgatók? Milyen mértékben lehetnek melegek az orvosi pályán?

Érdekelne, hogy a magyarországi egyetemeken mi a helyzet melegséget illetően.

2020. jún. 7. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Én elég sokat ismerek. Valamiért azt látom, hogy nagyon sok diplomás, jól képzett meleg van. Sok az ügyvéd, jogász, orvos, stb. Ami amúgy egy kicsit szórakoztat is. Pont az előttem szóló miatt. :D
2020. jún. 7. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

A szolgáltató iparban is rengeteg meleg van.

Orvosok között is vannak melegek, csak sokan nem hangoztatják, viszont ismerek olyat aki vállalja, és mégis rengetegen őt kérik hogy vizsgálja meg, mert normálisan áll az emberekhez és érti is a dolgát.

2020. jún. 7. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Kb. ugyanolyan mértékben mint bármely más szakmában, területen, nincs az orvosok között statisztikai arányaiban több/kevesebb meleg. Ahol több meleg van az a művészeti területek, különösen táncművészek (de ott sem mindenki meleg).
2020. jún. 7. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
10%

Biztos vannak,de nem hinném,hogy itt fogsz velük találkozni.

Elég sznob kör az orvosok köre,nem állnak le akárkivel ismerkedni.

2020. jún. 7. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Hamarosan én. :D Úgy 1 év múlva (19 éves vagyok. Hosszú sztori, de nem buktam vagy hasonlók.)

És nem vagyok sznob, normális vidéki srác vagyok; aki normális, azzal szívesen ismerkedem, és senkit nem nézek le, sőt nem kis gondjaim vannak a pöttyet negatív önképemmel. xD

19/p

2020. jún. 7. 13:25
 6/7 ftf1983 ***** válasza:
97%
Van bőven meleg orvos és orvostanhallgató is. Én olyan fogászati klinikán dolgozok ahol egy kivétel az összes férfi orvos meleg.
2020. jún. 8. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindenki sznob... es az orvosok is emberek... a legtobb kur fuvel faval, meg feleseg ,gyerek stb mellett is.... apolo vagyok es nalunk a korhazba 2 meleg orvosrol tudok.

Apolok kozott is akad rendesen meleg, leszbikus is .

2020. jún. 9. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!