Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt meleg orvostanhallgatók? Milyen mértékben lehetnek melegek az orvosi pályán?
Vannak itt meleg orvostanhallgatók? Milyen mértékben lehetnek melegek az orvosi pályán?
Érdekelne, hogy a magyarországi egyetemeken mi a helyzet melegséget illetően.
A szolgáltató iparban is rengeteg meleg van.
Orvosok között is vannak melegek, csak sokan nem hangoztatják, viszont ismerek olyat aki vállalja, és mégis rengetegen őt kérik hogy vizsgálja meg, mert normálisan áll az emberekhez és érti is a dolgát.
Biztos vannak,de nem hinném,hogy itt fogsz velük találkozni.
Elég sznob kör az orvosok köre,nem állnak le akárkivel ismerkedni.
Hamarosan én. :D Úgy 1 év múlva (19 éves vagyok. Hosszú sztori, de nem buktam vagy hasonlók.)
És nem vagyok sznob, normális vidéki srác vagyok; aki normális, azzal szívesen ismerkedem, és senkit nem nézek le, sőt nem kis gondjaim vannak a pöttyet negatív önképemmel. xD
19/p
Nem mindenki sznob... es az orvosok is emberek... a legtobb kur fuvel faval, meg feleseg ,gyerek stb mellett is.... apolo vagyok es nalunk a korhazba 2 meleg orvosrol tudok.
Apolok kozott is akad rendesen meleg, leszbikus is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!