Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond,ha most olyan baráti kapcsolatot vennék örömmel,ami inkább lelki,baráti és nincs benne szex?
Figyelt kérdés
Nem vagyok aszex, inkább homoromantikus,de mivel egy nagy csalódáson vagyok túl, most másra nem vágynám.
Programok, beszélgetés,kirándulás, stb.
2020. jún. 6. 19:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Sok srác vágyik erre.
2/4 anonim válasza:
Nem gond, de akkor ne a szex kategóriába írj, hanem az ismerkedésbe és ott a barátkozásba.
3/4 anonim válasza:
Nem gond, én sem nagyon igénylem a szexet, de azért nem egyáltalán nem.
4/4 anonim válasza:
Egy ilyen budapesti barátnak nagyon örulnék, ha lenne ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!