Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmennétek hozzá ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek hozzá ?

Figyelt kérdés

Orálhoz kerestem partnert, láttam az illető profilját, de a leírása alapján inkább hanyagoltam. Végül rám írt hogy ismerkedne, találkozna velem.

Nekem ez lenne az első alkalom, viszont a bemutatkozása és az üzenetei alapján ő szerintem többet/durvább dolgokat is szeretne - nem írta le, hogy velem csak úgy általánosságban beszéltünk dolgokról. Ami szóba került hogy ő mit szeret: mélytorok, száj dugása, majd anális szex.

Szóval most eléggé bizonytalan vagyok, leszögeztem, hogy csak orált szeretnék, de azért még is mit csinálok ha véletlenül többet szeretne ?

2020. jún. 3. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázd a legelején hogy neked csak orál és semmi több. És ha benne van, akkor személyesen se próbálkozzon, mert első alkalom lenne neked, és tényleg csak ennyit akarsz.

Ha pedig nem érzed azt, hogy ő valóban benne lenne és csak ennyit akarna, akkor ne találkozz vele.

2020. jún. 3. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Inkább hanyagold..
2020. jún. 3. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Én a helyedben nem csinálnám neki kezdőként.
2020. jún. 3. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Írtam privátban :)
2020. jún. 3. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kicsit többet akar idővel. Legalábbis a kíváncsiság hozza. Azonban emiatt ne riadj meg. Amúgy én pl örülnék neked. Sőt megtisztelő lenne ha első lehetnék valakinek.
2020. jún. 3. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ismerd ki, de sajnos nagyon sok az eroszakos ember, nehogy olyanra kenyszeritsen, ami neked nem okes
2020. jún. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!