Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti elmennétek hozzá?

Ti elmennétek hozzá?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm tőlem nagyon messze lakik dunántúlon,én borsodi vagyok. Március végére kértem szabit, hogy elmehessek hozzájuk, ráadásul a babája akkor lesz 1 éves. De ugye most jött ez a koronavírus, ami megakadályoz.

Ő nagyon szeretné ha mennék,én is nagyon szeretnék menni, október óta ezt várom,de félek, hogyha elmegyek, akkor elkapom a vírust, mert ugye Pesten is keresztül kell mennem.. és féltem őket. Mondta, hogy vegyek fel maszkot, amíg oda nem érek hozzájuk, de szerintem az sem véd 100%osan. Ti mit tennétek?

2020. márc. 19. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

eszednel vagy? ne menj....barátnőd se normális....olvasd el az olaszországról szóló adatokat es úgy mérlegelj....hihetetlen.....

mi is lemondtuk a baratokat..ez a helyes

2020. márc. 19. 14:54
 2/5 anonim válasza:
72%
NEM! Maradj otthon
2020. márc. 19. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

látjátok ez a baj...hogy sajnos még felmerül ez a kérdés az emberekben...

nem vagy attól te rossz ember vagy buta, csak sajnos elég ha egy ember elbagatelizálja és mindjárt a másikat befolyásolja.

Az az igazság, hogy ha barátnődnek lenne esze, akkor ő maga kérné , hogy ne menj.

Ne tedd kockára se az ő, se a mások életét, akiket hazatérve megfertőzől.

De most komolyan tényleg nem olvastatok híreket? Nem látjátok, hogy mi van olaszországban, Norvégiában, Usában?

Amúgy olvassátok el nyugodtan, és bizony -bizony hazudnak mert mindenhol azt olvasni, hogy rengeteg a 60 alatti, sőt....

akik kórházi kezelésre vannak utalva..

nem látnak sajnos túl az emberek az egészen.

képzeld el hogy lesz egy csomó beteg, telítődik a rendszer..rengeteg orvos hiányzik, mert sok a nyugdíjas..

ha valakinek sütgős műtétre van szüksége, vagy sügősen mentőre pl. nem fognak tudni időben kimenni....!

fiatalok is elvesztíthetik az életüket, mert nem lesz kapacitása a kórházaknak.

Már most káosz van..

szerinted mi lesz pár hét múlva...

nagyon nagyon sajnálom , hogy valaki még a bolton és patikán kívül bárhiva szeretne elmenni.

nem értem ...miért csináljátok ezt emberek?

a családtagjaitokat sodorjátok veszélybe nem értitek??????

2020. márc. 19. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
ja amúgy ezt a kérdést nyugodtan mutasd meg barátnődnek és megérti hogy miért nem mész..!
2020. márc. 19. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj el hozzá. Nem bírsz ki 2 hónapot? Én sem találkozhatok egyik barátnőmmel sem pedig társasági lény vagyok. Momdjuk nem sok esélye van hogy elkapod,de jobb a biztonság.
2020. márc. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!