Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észak-koreában hogyan ismerkednek a melegek?
Sehogy puff puff.
És sajnos ez nem troll
komment, sivár ott az élethelyzet...
Ahogy tudom, diktatúrához képest egész jó állapotban vannak az LMBT-jogok ott. Amolyan megtűrt. Míg nem nyilvános, míg nem derül ki, addig az állam se emberkedik ezért.
Ha tévednék, akkor kérlek, javítsatok ki, ez csak az, amit én vélek tudni. :)
Szóval szerintem amolyan random módon. Velem is volt már, hogy megéreztem valakin és lett belőle valami. Csak ott értelemszerűen sokkal rizikósabb a dolog. :/
Hivatalosan nem bűn, elfogadott dolog, a nyilvanoskodast (ugy viselkedni mint emberek kozott a hetero párok) tartják kapitalista életmódnak, és egyedul ezt nem nézik jó szemmel. Pl. ha kiderul h a hadseregben van egy azonos nemű pár, nem csinálnak belőle problémát.
az LMBTQ megítélése nem a diktátorától vagy a kapitalizmustól függ. pl. a kommunista Kínában nem fogadják el, a kapitalista Amerikában igen. De a kommunista Koreában elfogadott dolog, a kapitalista Koreában meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!