Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a leszbikusok többsége miért nem szereti a meleg pasikat?
Leszbikus nő vagyok. Sok meleg, biszex fiúbarátom van. Én nagyon aranyosnak, kedvesnek, toleránsnak ismertem meg őket. Heteró fiúbarátaim is vannak, és miután megtudták a szexualitásomat, nem, egyszer sem akartak megváltoztatni,"kigyógyítani" ,nagyon toleránsan viszonyulnak ehhez. Lehet, hogy nekem csak szerencsém volt, de soha semmilyen negatív tapasztalatom nem volt férfiakkal. Édesapám is a világ egyik legjobb embere, ritka jó vele a kapcsolatom.
Szóval nincs bajom a pasikkal, csak éppen nem ők vonzanak, hanem a nők.
Nem igazán válaszoltál a kérdésre, csak alpári módon kommunikálsz, mint egy veszett kutya. Szégyelld magadat! Nem vagy való pasinak, de nőnek sem szerintem, nem tudom hogyan tudna téged bárki elviselni. A pasikba is sokkal több intelligencia szorult, mint beléd, te nagyon egyszerű! Nő nem viselkedik így.
Egy meleg pasi.
Honnan tudjátok, hogy ez a bunkó kommentelő nem egy homofób?
Szerintem neki saját magával van problémája, és ezt próbálja meg kivetíteni másokra.
Nem tudom, nekem nincs velük semmi bajom. Számomra nem a nem vagy a szexualitás határoz meg egy adott embert, hanem a személyisége. De nekem is feltűnt, hogy sok leszbikus nem ismerkedik meleg pasikkal. Szerintem szánalmas, hogy azt akarják, hogy fogadják el őket, közben meg ők se képesek arra, hogy elfogadjanak másokat.
(Egy leszbikus lány vagyok.)
Őszinte leszek, kamaszként heterónak vallom magam. Semmi bajom azokkal az emberekkel, akik a saját nemükhöz vonzódnak.
Sok aranyos ember van, aki tisztességes, toleráns és nagyon szerethető. Van egy biszex barátnőm, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolok, persze barátilag és rengeteget beszélünk.
Meleg fiú ismerősöm nincs (bár, ahogy az osztálytársaim viselkednek egymással, ez vitatható :D) de szívesen barátkoznék velük.
Tisztelem a homoszexuális embereket, amiért ők nyíltan felvállaják:)
Egy heteró lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!