Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív, fiatal fiúk! Milyen az ideális, aktív férfi a számotokra?
Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságai milyenek? Főként külső, vagy belső értékek a döntőek?2020. máj. 29. 09:54
2/12 anonim válasza:
Hányszor ismételjük még meg ezt a kérdést???
3/12 anonim válasza:
Erre aktívként is tudok válaszolni. Fiatal passzívok 99 százalékánál az számít,hogy legyen az aktív magasabb mint ők,helyes, vékony/izmos, legyen minimum 18 centis farka, és legyen az aktívnak helye, vagy tudjon utazni :D
4/12 anonim válasza:
Nem mindenki ilyen pasira vágyik 3-as.
5/12 anonim válasza:
Azért írtam 99 százalékot :D. Nekem ez a tapasztalatom a fiatalokkal, főleg a pestiekkel :D
6/12 anonim válasza:
És te beleesel ebbe amit a pasik 99%-a akar állításod szerint? Csak mert akkor jó dolgod van, hogyha szexet akarsz. :)
7/12 anonim válasza:
Az idealis ha nagyon aktiv sokaig birja es hamar reaktivalodik. 30f passziv
8/12 anonim válasza:
Csak az alapokat kellene végiggondolni.
Aktív - passzívval van együtt. Uni - aktív, passzív partner egyaránt megfelelő neki.
Szóval ezek után szerintem a kérdés, miszerint két azonos térfélen lévő ember kapcsolata miért nem működne.
9/12 anonim válasza:
Ja és még annyit. Le lehet mindazokat pontozni akik itt most őszintén elmondják, hogy a szex az fontos. De akkor gondoljatok bele abba, hogy mennyire szexcentrikus a meleg társadalom. Na meg még a hetero párkapcsolatok egyik alappillére is.
10/12 anonim válasza:
Minket aktívakat miért nem kérdezel, hogy milyen az ideális passzív ?
Azt hiszem, lehetne vélemény....Egy ilyen kérdés csak kölcsönösen jó, szerintem.
És persze lényeges, hogy mire keresnek aktívat, illetve passzívat...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!