Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire komoly, vagy megbízha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire komoly, vagy megbízható ez a srác ?

Figyelt kérdés

Pár hete járok egy sráccal, aranyos,kedves és érzéki.Komolyabb kapcsolatra vágyom, ő is ezt mondta.De elmondta, hogy neki öt éve alatt öt párja volt,ki hosszabb,ki rövidebb ideig. Minden exéről szeretettel beszél,de kibökte,hogy nincs holtomiglan.

Erre én sem gondoltam,de azért nagyon jár a fejemben,hogy ennyire rövid ideig van egy -egy barátjával.Minden kapcsolatnak ő vetett véget,és ezek alapján elbizonytalanodtam...

Higgyek neki,hogy komolyat keres ?

38 F

2020. máj. 28. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ő az a fajta, akik nem tudnak megállapodni, és mindig keresik a következőt

ebből valószínúleg nem lesz hosszútávú, komoly kapcsolat

2020. máj. 28. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem lehet tudni mi van egy ember fejében - ahogy azt sem köztetek fog-e működni vagy sem, s ha igen akkor mennyi ideig. Van aki kicsapongó volt világéletében a legkeményebb partykat nyomta, de mégis megtalálta a másik "felét" és lenyugodott, megint más nyitott kapcsolatban él. Ahány ember annyiféle szokás.

Viszont legalább korrekt hogy előre megmondta. A döntés joga a tiéd belemész-e vagy sem.

2020. máj. 28. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, hogy ha boldogok vagytok tök mindegy. Valóban semmi se fix, de azért ne kezdjek bele vmibe mert nem biztos, hogy jó a vége? Ugyan. Kb az is csoda ha talál vkit az ember akivel minden passzol. ÉLVEZD
2020. máj. 28. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kapcsolatot akarsz, akkor ne kezdj vele. A legtöbben szeretnék megtalálni a "másik felüket", akire egy életen át lehet számítani. Ha ő nem így gondolkodik, az önmagáért beszél. Ha kalandozni szeretnél, az más tészta, de nem erről van szó, mert kapcsolatot keresel.
2020. máj. 28. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne úgy legyél a kapcsolatban, hogy tudod, hogy vége lesz. Élvezd ki minden percét, hisz bármi lehet.

A legideálisabb kapcsolatnak is tudjuk, hogy buztisan lesz vége(halál).

2020. máj. 29. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*biztosan, elnézést.
2020. máj. 29. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"A legideálisabb kapcsolatnak is tudjuk, hogy buztisan lesz vége(halál)."

Csak nem mindegy, hogy egyedül halsz meg, vagy olyan mellett, aki évtizedekig adott neked élményeket. Ennyi erővel váltogassuk hetente a partnereinket, mert úgyis mindennek vége lesz egyszer.

2020. máj. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!