Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire komoly, vagy megbízható ez a srác ?
Pár hete járok egy sráccal, aranyos,kedves és érzéki.Komolyabb kapcsolatra vágyom, ő is ezt mondta.De elmondta, hogy neki öt éve alatt öt párja volt,ki hosszabb,ki rövidebb ideig. Minden exéről szeretettel beszél,de kibökte,hogy nincs holtomiglan.
Erre én sem gondoltam,de azért nagyon jár a fejemben,hogy ennyire rövid ideig van egy -egy barátjával.Minden kapcsolatnak ő vetett véget,és ezek alapján elbizonytalanodtam...
Higgyek neki,hogy komolyat keres ?
38 F
szerintem ő az a fajta, akik nem tudnak megállapodni, és mindig keresik a következőt
ebből valószínúleg nem lesz hosszútávú, komoly kapcsolat
Soha nem lehet tudni mi van egy ember fejében - ahogy azt sem köztetek fog-e működni vagy sem, s ha igen akkor mennyi ideig. Van aki kicsapongó volt világéletében a legkeményebb partykat nyomta, de mégis megtalálta a másik "felét" és lenyugodott, megint más nyitott kapcsolatban él. Ahány ember annyiféle szokás.
Viszont legalább korrekt hogy előre megmondta. A döntés joga a tiéd belemész-e vagy sem.
Ne úgy legyél a kapcsolatban, hogy tudod, hogy vége lesz. Élvezd ki minden percét, hisz bármi lehet.
A legideálisabb kapcsolatnak is tudjuk, hogy buztisan lesz vége(halál).
"A legideálisabb kapcsolatnak is tudjuk, hogy buztisan lesz vége(halál)."
Csak nem mindegy, hogy egyedül halsz meg, vagy olyan mellett, aki évtizedekig adott neked élményeket. Ennyi erővel váltogassuk hetente a partnereinket, mert úgyis mindennek vége lesz egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!