Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Átok a nagy farok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átok a nagy farok?

Figyelt kérdés
3 nagyfarkú sráccal voltam. Aktív vagyok de ők unik vagy passzívak voltak. Nagy alatt 20cm és felette értem. Amikor dumáltam mind arra panaszkodott, hogy kellemetlen ha bárhol feláll mert látni. Főleg strandon. Meg hogy nem bírja senki csak izgatja őket, de valójában nem megy be tövig se orálnál se análnál. Szóval érdekelne, hogy más nagyfarkú is így látja? Nekem csak 16cm de elégedett vagyok vele. Szóval ezek nem érintenek.

2020. máj. 28. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Csak érdekességképpen, nekem egy 20 centis dildóm van és gond nélkül tudom használni. Szerintem nem érdemes általánosítani, mert én konkrétan egy nagy péniszre vágyom. Sajnos még nem voltam pasival, így egyenlőre marad a fantázia :)

25/f

2020. máj. 28. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Nekem 21cm és vastag. Nem kérek privit van párom!

Szóval igen, valóban kevesen bírják. Aki bírja az keményen is, de a 90% nem. Mélytorok a közel 30 pasi közül aki voltam 1 srácnak ment. Anál tövig 3 pasinak az egyik a párom. A strandon, stb tényleg kínos. Gimiben is kínos volt, mikor felállt.

2020. máj. 28. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

1- hez szólnék

Egy dildó nem ugyan az mint egy péló.

Mindig az ilyen paprikalyancsik ugrottak le a 16 cm farkam ról hogy nem bírlyák 10 perc után.

2020. máj. 28. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is 16cm és nem volt még aki ne bírta volna. Na jó max 1-2, de az belefér.
2020. máj. 28. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Orál miért menjen be tövig?

Valaki erre élvez ha fuldokol meg folyik a taknya nyála a passzívnak?

Nekem 18cm sose volt belőle gond, de nem is szoktam tövig nyomni, max ha kérik...

2020. máj. 28. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
98%
Nekem volt egyszer egy partnerem akinek 23 cm-es volt. A mélytorok nem ment. A behatolást hosszú előjáték előzte meg és tágított dildóval is, de még így is fájt az elején. Végül lovagló pózban sikerült teljesen beleülnöm, és végül élvezetes volt nagyon is. Szerintem be lehet fogadni a nagy péniszt is, csak megfelelő előkészítés kell hozzá, és türelmesnek kell lenni a passzívval.
2020. máj. 28. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer beszélgetem sráccal, 22 cm-es farka van és jellemzően inkább már passzívkodik mert aktívként a többség nem vállalja be, akik meg igen, annak meg igazából mindegy már mert azok az öklözősek
2020. máj. 29. 20:58
 8/9 ftf1983 ***** válasza:
89%
Valami oknál fogva a meleg ismerőseim nagy részének nagy a farka és többnek 20+-os. Valóban kellemetlen tud nekik lenni, ha a szűk farmerban feláll a 20+-os farkuk és ott nem lehet rejtegetni. Ugyanez strandon, öltözőben és tusolóban is. Van egy, akinek lankadtan is 20 feletti és vastag. Az egy dolog, hogy szenved az alsónadrágokkal, mert vagy kilóg alul vagy nem fér bele a farka. Strandra nem szeret járni, mert még a heteró pasik is zavaróan nézik a farkát, még a bővebb fazonú úszónadrágban is látszik neki, ha vizes lesz. A legtöbb nekem is panaszkodik arra, hogy szinte alig tudnak dugni, mert persze neten meglátják, hogy XL meg XXL és rögtön kötélnek állnak, de élőben max leszopják őket immel-ámmal. Dugás meg szinte kizárt, mert ha be is tolhatják max pár centire mehetnek be és azt se vihetik végig. Lehet ezért is van sok nagy farkú passzív, mert rájöttek, hogy nem sok esély van használniuk a farkukat dugásra. Azok, akik meg bírják a nagy farkat a torkukban és a seggükben azok meg kb. a villanyoszlopba is bele tudnak ülni.
2020. jún. 2. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
97%

Jó a nagy farok! Csak vannak hátrányai pl: strand.

De valamikor előny is a strand többi priviben

2020. jún. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!