Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott rajtam fiúként ez az öltözék szerintetek?
2020. máj. 28. 15:21
12/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól áll!
Én is nagyon szeretek szexis leggings-et hordani, akinek nem tetszik ne nézze!!
13/23 anonim válasza:
Begyöpösödtek!
Mitől bu*is ez?
Sima sportoláshoz való cucc.
Evezősök,biciglisek,szörfösök,futók stb. használják.
Nem véletlenül.
Kényelmes,áramvonalas,nem lötyögnek a golyóid ide,oda,mint egy betyárgatyában.
Nyilván nem moziba akar elmenni benne.
14/23 anonim válasza:
Nemhogy crossdresserkednél. Úgy látszik, az alkatod megvan hozzá :)
18/23 anonim válasza:
Neked elmegy. Ha szereted mutogatni a picsád....
19/23 anonim válasza:
Margit szigeten sok futó, biciklis és kajakos srác van ilyenben. Ha rajtad is így áll sport közben, akkor nagyon rendben vagy! 😏
Utcán vagy plázában nagyon fura lenne.
20/23 anonim válasza:
Hát ha ez valóban te vagy akkor annyiból jól hogy kiemeli a feneked formáját de szerintem az utcán ebben a formájában ne hord!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!