Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiaknál miért elfogadott/elfogadottabb a rokonnal való szex?
Engem is érdekelne, mivel támasztod alá?
Az lehet, hogy gyakoribb, mert kevesebben találnak partnert, ill. bujkálni sem kell, házon belül megoldható.
"Az itt feltett kérdések és válaszok alapján vontam le ilyen következtetést."
Hát ez elég gyenge "felmérés".
Az unokatestvérrel azért eléggé más, mint a testvér/szülő/gyereked
Ha heterók csinálják, akkor két idegen ember gyerekének 2% esélye van fogyatékosnak lenni, két unokatestvér gyerekének 4% esélye, két testvér közös gyerekének pedig 50% esélye. Az európai uralkodóházak is rendszeresen házasodtak egymás között unokatestvéri szintig bezárólag. A MAGYAR TÖRVÉNYEK IS MEGENGEDIK JELENLEG IS, HOGY DUGJ AZ UNOKATESÓDDAL, VAGY HÁZASODJATOK, VAGY GYEREKETEK LEGYEN. A Trónok harcában is normálisnak számít, hogy unokatestvérek házasodnak össze. (Pl. Tywin Lannister és a felesége, de Eddard Stark szülei is unokatestvérek voltak!)
Nem folytatom. A lényeg, hogy az unokatesóval való szexet lehet nem szeretni, ellenezni, de az ezerszer-ezerszer másabb, mint a tesóddal, szülőddel való szex gondolata. A törvény előtt is más, genetikailag is más, elfogadottságban is más.
Kedves utolsó! Tudom, hogy előfordul Magyarországon a rokonházasság, régebben még gyakoribb volt. Személyesen is ismerek ilyeneket, a 4 testvér közül mind egészségesek voltak. Csak hogy van olyan, amikor az unokákon öt ki, sajnos a gyerekek gyereki közül mindenhol született egy értelmi fogyatékos gyerek, van, amelyik enyhén, van, amelyik súlyosan. Az uralkodó családokról meg annyit, hogy volt rengeteg őrölt, testileg, lelkileg torz uralkodó király, fáraó, stb, ennek az okai nyilván összetettek voltak. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy nagyapám mondta egyszer, hogy ez hetedíziglen kiüthet, nem is mondott olyan nagy hülyeséget, mert ebben az esetben is az unokákon ütött ki. A trónok harcát nem értem minek ide keverni.
Az, hogy ez mennyire helyes vagy elfogadott nem azon múlik, hogy születhet-e fogyatékos gyerek abból. Homoszexuális rokon kapcsolatból nyilván nem fog. Mellesleg még nem láttál olyan meleg kérdést, amiben ez a téma csak éppen testvérrel, ahol mind2 meleg és rendszeresen szexelnek egymással. A válaszok alapján meg ez teljesen elfogadott. Azt hittem, csak unatkozó gyerekek írnak ki ilyet, de sajnos nem, van aki komolyan feltesz ilyen kérdést. Na mindegy. El kell fogadni, hogy ami nekem megbotránkoztató, az másnak természetes, mint a levegővétel.
8.
Igen. Arra írtam, hogy két idegen ember gyerekének 2% esélye van fogyatékosnak lenni, két unokatestvér gyerekének 4% esélye, két testvér közös gyerekének pedig 50% esélye. Vagyis úgy is nézhetjük, hogy ha az unokatesóddal csinálod, akkor 2x akkor az esélye a fogyi gyereknek, mintha idegen emberrel. (Viszont még így is tizedannyi az esélye a fogyi gyereknek, mintha a tesóddal csinálnál.) Ezt a kockázatot most valaki vagy bevállalja, vagy nem.
9.
Nem. A libsiknél is divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!