Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális férfiak mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális férfiak mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok. A páromnak van egy meleg barátja. A meleg barát szerelmes lett a páromba. Jól kijonnek egyébként. Meg így is hogy tudja a párom hogy szerelmes belé tartja vele a kapcsolatot, csak visszább vett a talalkozásokbol. Mennyi esélye van hogy a párom is érez iránta valamit. Már megfordult a fejembe hogy lehetséges. Ezt honnan lehet tudni szerintetek?
2020. máj. 28. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Sehonnan nem lehet tudni. Én nős férfiba voltam beleesve, őt nem zavarta, csak szexelt velem.

Bár nem mondta volna el ezt sem, ha lenne titkolni valója. Neked nem feltétlenül kell aggódnod.

2020. máj. 28. 11:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg biszex lehet?
2020. máj. 28. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem derül ki. De ha az is, még nem jelenti, hogy megcsal vagy elhagy.
2020. máj. 28. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem gondolod kicsit túl a dolgokat? Helyén kezeli a szitut. Elfogadja a homoszexualitást, elfogadja hogy a barátja belezúgott, de nem adja alá a lovat mint ahogy írtad is, kicsit tartja tőle a távolságot, hátha majd idővel ez által elmúlik a barátjában az érzés. Az hogy valaki jófej és nem dob el egy barátságot egy ilyen miatt miért is jelenti, hogy megcsal vagy hogy biszex a párod? Elég idióta felfogásod van kérdező.
2020. máj. 28. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is vannak meleg barátaim, sőt néha még meleg szórakozóhelyre is el-elmegyek szimplán bulizni, mégsem vagyok egy incifincit sem meleg.

Ha aggódsz akkor azért aggódj hogy félrelép a párod - mert a megcsalás akkor is félrelépés hogy ffi-val, vagy nővel teszi. Nincs konkrét jele annak hogy valaki meleg v. sem (kivéve ha látod másik pasival), úgyhogy erre nem fogunk tudni neked tippeket adni. Neked kell tudnod bízol-e a párodban vagy sem.

2020. máj. 28. 12:04
 6/12 A kérdező kommentje:
A párom már képes csak azért átmenni hozzá hogy ne hisztizzen neki. Mert ha át hívja és nem megy át be duzzog hogy jólvan akkor ne gyere. Kicsit félre érthető ez hogy ennyire nem mer neki nekem mondani.
2020. máj. 28. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán mondjuk értelmesebb lenne vele beszélned erről nem? Nem találgatózni és elkönyvelni kellene, hanem normálisan leülni és beszélni vele erről, hogy te mit vettél észre, és hogy látod a dolgot.
2020. máj. 28. 12:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem tőle csak sajnos írásban mivel nem találkozunk 2hetig. Rosszul esett neki hogy ezt feltételezem róla. Hogy nem tehet róla hogy szerelmes bele a baratja

És jó hogy évek óta együtt vagyunk es azt hiszem hogy meleg lett. Meg hogy ez azért van mert bizonytalan vagyok benne. Azt mondta nem érez semmit iránta. De ezt szerintem nem merne bevallani akkor sem ha így lenne

2020. máj. 28. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha előtted nem merné bevállalni, akkor ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem véletlenül nem mondja el, és itt akkor neked kellene elgondolkodni, hogy vajon miért nem bízik meg benned ennyire. Egyébként pedig ha le is fekszik pasikkal, vagy itt jelen esetben csak a meleg haverjával, akkor sem lehetne meleg, hanem biszex lenne. Legalább a fogalmakkal legyél már tisztában. Talán ez is lehet az oka, hogy nem mondja vagy vállalja fel, mert agyban nem vagy elég érett.
2020. máj. 28. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a : Túl a barátságon c. filmet.
2020. máj. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!