Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm facebook-oldalán az érdeklődési körnél "férfiak" van megadva, szerintetek meleg lehet?
Egy srác osztálytársamról van szó, valójában egy csajozógép, állandóan hülyíti a nőket. Viszont feltűnt, hogy az oldalán a férfiakat jelölte meg érdeklődésként, ez már több ideje így van, valószínűleg nem egy elveszített fogadás miatt van. Nem tudok mire gondolni, hiszen ilyet félrenyomni csak úgy lehet, ha oda se nézel, mire kattintasz. Ti mit gondoltok?
19/F
3
Régebben ez sokkal könnyebben látható volt, de ahogy frissült a facebook, nagyon el lettek rejtve ezek az infók, mint pl a vallási nézetek, érdeklődési kör, ilyesmi. Szó szerint kutatni kell utána. Régen nem így volt.
Szerintem lehet, hogy pl azok a férfias dolgok éneklik úgy általában, pl a gyúrás, amikor edzések, meg hogy hogyan legyen sármos, hogyan hódítsa meg a hölgyeket; meg hogy esetleg mi most a legújabb legmenőbb férfikölni, meg ilyen divatok, trendek.
Szóval szerintem nem feltétlenül meleg. Szóval lehet, hogy pl a csábításról, meg a határozott, férfias fellépésről, a magabiztosságról, az önbizalomról akar minél több infót gyűjteni. Hogy hogyan lehet pl olyan jóó férfias a kisugárzása; esetleg milyen könyveket olvasson el, amitől növekszik az önbizalma és határozottabb lesz, mert azt szeretik a csajok. Vagy legújabb ilyen edzések, diéták, meg pl esetleg férfi a konyhában, hogy ilyen egyszerű ételek-praktikák; vagy hogy ki mennyi futást javasol mondjuk hajnalban; milyen cipők, ruhák azok, amik most nagyon népszerűek, amiben nagyon lehet mostanában hódítani. stb. Tehát szerintem akár ilyen is lehet, tehát nem feltétlenül meleg. Tehát önbizalom,meg hódítási technikák, meg sárm. Meg pl lehet ilyen tök férfias még az üzleti élet, hogy pl tök menő, ha valaki indít egy vállalkozást, és akkor ilyen tök szép öltönyben jár, és akkor mondjuk tárgyalási technikák vannak, stb.
Az elöttem szólóval maximálisan egyetértek.
Ha viszont ez a srác neked tetszik, akkor kérdezzél rá nála, hogy mit akar a facebokon a fiúktól - ilyen egyszrü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!