Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Óvszert találtam a barátomnál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert találtam a barátomnál, ez azt jelentené, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
19 éves passzív srác vagyok, és a barátom 35 aktív biszex férfi. Ő engem gumi nélkül szokott dugni, szóval nem értem, miért vett óvszert. Egyébként nincs felbontva. Kicsit aggodom, és egyelőre nem akartam nála rákérdezni... szerintetek lehetséges hogy kacsintgat a lányok / nők felé is?

2020. máj. 25. 23:46
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
35 éves*
2020. máj. 25. 23:46
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy csak “ki akarja próbálni” veled is óvszerrel. Kérdezz rá bátran! Ha a párod, és szeret, akkor nem hinném nagy ügyet csinálna egy kérdésből.
2020. máj. 25. 23:51
 3/14 -remete- ***** válasza:
96%
Azt jelenti ami. Ovszer tehát védekezni akar. ;)
2020. máj. 26. 05:30
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Előfordulhat. Velem is ez volt és mint kiderült meg is csalt. Egyetlen pozitívumot fedeztem fel a dologban, legalább védekezett, de azért csináltattam tesztet. Jah, és szakítottam is vele.
2020. máj. 26. 05:47
 5/14 -remete- ***** válasza:
6%

5 ös bizony bizony. Már csak az a kérdés miért is kutogat az ember m

A másik cuccai között. Hol a bizalom?

2020. máj. 26. 07:02
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
5-ös vagyok. Nem gondolom kutakodásnak, hogy úgy rakok el egy téli kabátot amire már akkor nem volt szükség, hogy kiszedem a zsebéből a dolgokat, benne hagyott zsepi, apró pénz vagy bármi ami benne van. Óvszeres dobozra amiből 2 db hiányzott nem számítottam.
2020. máj. 26. 07:23
 7/14 -remete- ***** válasza:
95%
Valóban akkor már nem kellett azon agyalj meg csalt-e. Sajna igaz lett a megérzésednek.
2020. máj. 26. 09:42
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem akarok előítéletes lenni, de a biszexeknél ez úgy van, hogy a vágyuk ingadozik, hol a lányok felé, hol a fiúk felé vonzódnak jobban időnként.

Oké, hogy ő nagyobb részt a fiúk felé, mert érzelmi alapon is a fiúk felé kötődik (hogy csak kizárólag, azt nem tudom).

De szerintem eljött az az idő, mikor a csajok felé "húzódik" / vágyakozik.

Szerintem tuti megcsal, egy biszex nem tudja magában elnyomni (van olyan aki igen, de az nagyon ritka).

Sosem értem a kuka embereket.

Párkapcsolatban éltek, nem?

Ha van valami, akkor le kell ülni és megbeszélni, miért jó kikerülni a másikat és elmélkedni a dolgokon?

A párkapcsolat két emberről szól, közös munka, csak úgy tudjátok építeni, ha közösen a megbeszéltek alapján építkeztek.

2020. máj. 26. 10:17
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

"Lehet, hogy csak “ki akarja próbálni” veled is óvszerrel."

Ennyire ne legyünk már naivak..

Én arra sem vennék mérget, hogy egyáltalán csajjal csinálja..

2020. máj. 26. 10:57
 10/14 anonim ***** válasza:
18%

Honnan tudod,hogy mostanában vette,és nem 3éve?

Csak most került elő mert eddig a fenetudja hol volt.

2020. máj. 26. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!