Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt csak én nem értem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak én nem értem?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy "komoly kapcsolatot keresek, olyan magányos vagyok", de amikor beszélek vele, akkor harmadik mondata máris hogy "aktív vagy passzív"(jó, ez valamennyire lényeges), "muta a farkad, egy képbe nem halsz bele", "most akkor tetszek vagy sem? Ne légy félénk szar", meg ilyenek.

Nyilván valamennyire nyomulni kell a másik felé, de egy hét alatt ne házasodjunk össze. Plusz ha valaki félénkebb, nem kéne a másikat degenerálni, csak mert egy ismeretlennek nem az a második mondata, hogy "teccesz, dugunk?". Na meg ha ilyen gyorsan haladnánk, akkor hamar vége is lenne. Ja, és tiszteljük a másikat, hogyha nem akarok farokképet küldeni, az egyenlő azzal, hogy nem a gatyódban élő Jancsikára vagyok kíváncsi és nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban, de még alkalmin sem, mivel élőben láthatod a másik szervét majd eleget.

2020. máj. 25. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz a megfejtés, elsősorban dugni akar (ahogy a pasik 99%-a a neten) csak nyomja hozzá a "komoly kapcsolatot" keresek körítést.
2020. máj. 25. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az aktív vagy a passzív kérdést én pl azért teszem fel, mert nem árt tudni, hogyha én passzív vagyok, akkor partner ne legyen szintén passzív. A szexről is tudni kell beszélni, és azt sem árt tudni, hogyha a másiknak van-e olyan fétise, ami esetleg kiverheti nálad a biztosítékot. Ezt is egy alapja a párkapcsolatnak, és tudni kell beszélni róla, de persze a megfelelő időben, és a megfelelő dolgokat elég tudni.

Komoly kapcsolatnál intim képet nem szoktam kérni, és nem is küldök, mert nem a farkán keresztül fogom megismerni, hogy milyen ember, passzolunk-e stb.

2020. máj. 25. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem mi itt a gond

A fiuk 90%szexet keres még ha azt is írja hogy kapcsolatot keres, szexeltek ha működik akkor lehet folytatás ha nem ágyő.

Ez így működik nálunk.

Vannak kivételek de az tényleg 10 %.

Jaj igen de az a valóságban ha a Romeot nézed úgy néz ki 1000főből lesz 10 fő aki úgy gondolkodik mint te.

Mert ügye van az elsöprő töbség aki csak képekre kíváncsi, és arra élvezkednek Othon.

2020. máj. 25. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

"harmadik mondata máris hogy "aktív vagy passzív"(jó, ez valamennyire lényeges)"

Nagyon is lényeges. Mi van akkor ha megsmerkedtek, minden passzol külső és belső is, eljön az idő amikor sorra kerülne a szex és mindketten bepucsítotok? (Hallottam már ilyen történetet) Azért két full passzívval nehezen működne egy párkapcsolat. Főleg ha az a két passzív csak szopni akar de szopatás már tabu :D

A farok kép az más. Ha az ember alkalmit keres akkor tényleg csak a felszín és a külsőség számít, nem lelkizni megy szexpartnerhez, de komoly kapcsolatnál tényleg nem ez a lényeg. Én sem szoktam farok képet küldeni, arc testalkat erre vagyok kíváncsi, és sokkal izgibb úgy beszélni, hogy mikor szexre kerül a sor, legyen meglepetés, hogy mi van a gatyájában.

2020. máj. 25. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embernek a "komoly kapcsolat" az azt jelenti, hogy dugásra kellesz hosszú távon. Aki kapcsolatot keres azzal is elő fog jönni ez a téma de két dolgot észre fogsz venni.

- nem ez lesz az első téma.

- nem ez lesz a döntő tulajdonság. Ha nem jön össze akkor nem azért mert nincs 25cm a nadrágodban vagy mert nincs kockahasad.

2020. máj. 25. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"harmadik mondata máris hogy "aktív vagy passzív"(jó, ez valamennyire lényeges)"

Nyilván lényeges, de szerintem akkor sem ez a legfontosabb, hogy az első kérdéseknél ez szerepeljen, lehangoló.

"eljön az idő amikor sorra kerülne a szex és mindketten bepucsítotok?"

Ha mindketten szimpatikusak egymásnak, és érzelmileg is vonzódnak egymáshoz, akkor nem lehet baj, kivéve ha szigorúan passzív mind2. Nyilván meg kell beszélni, de nem az első 10 kérdésben.. Nekem mát olyat meséltek, hogy két aktív megismerkedett egymással, egymásba szerettek és a kapcsolatban unik lettek min a ketten.

"A farok kép az más. Ha az ember alkalmit keres akkor tényleg csak a felszín és a külsőség számít, nem lelkizni megy szexpartnerhez, de komoly kapcsolatnál tényleg nem ez a lényeg. Én sem szoktam farok képet küldeni, arc testalkat erre vagyok kíváncsi, és sokkal izgibb úgy beszélni, hogy mikor szexre kerül a sor, legyen meglepetés, hogy mi van a gatyájában."

Érdekes, hogy azt feltétlen meg kell beszélni, hogy ki aktív ki passzív, de a farok méret már nem érdekel. Ha kiderül hogy nagyon kicsi, akkor ugyanúgy bökkenő lehet, mintha mindketten aktyvak vagy passzívak. Mellesleg alkalminál sem csak a felszín számít, ott is fontos a belső valamennyire szerintem, testileg vonz, de emberileg 0 semmi, akkor mit ér? Abban egyetértek, hogy csak arc és test kép számít, a többi mindegy, hogy aktív vagy passzív, farokméret, ebben lehet rugalmasnak lenni. Az ilyenek ne mondják, hogy párkapcsolatot keresnek, amikor nekik is csak a szex a lényeg. Szerintem pár 1-2 nap beszélgetés után rá lehet terelni a szót, de annyira ciki, meg álszent, hogy kapcsolatot keresek aktív vagy passzív vagy, mintha a testiség lenne a legeslegfontosabb dolog egy kapcsolatban. Az ilyen ember hamar elárulja magát.

2020. máj. 25. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

amúgy én teljesen megértem a kérdezőt, én is kb ugyanígy vagyok az egésszel.

elsősorban azért, mert uni vagyok, és az eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy valamilyen szinten mindenki egy kicsit flexibilisebb a szerepekkel kapcsolatban amikor ténylegesen találkoztunk. viszont el tudom képzelni, hogy valaki tényleg csak aktív vagy passzív.

viszont szerintem az, hogy két teljesen aktív vagy passzív ember nem lehet párkapcsolatban szerintem óriási hülyeség. először is azért, mert a közös hokizás vagy ujjazás és mondjuk dildózás szerintem mint opció mindig ott vannak, és ha nem is teljes mértékben de azért valamilyen szinten ki tudják elégíteni egymást. mondjuk szerintem két passzív pont amiatt mert sokféle segédeszköz van, elég jól el tud lenni egymással. másrészt az az opció is ott van, hogy keresnek egy harmadik félt. én is nem egyszer belefutottam grindren párokba, ahol mindketten full aktívak voltak. tehát ez nem egy lehetetlen probléma, csak kifogás hogyha tényleg CSAK PÁRKAPCSOLATOT keres valaki. és oké, hogy a szexualitás is fontos, viszont ha valaki tényleg ismerkedni szeretne, és nem dugni, akkor én tök szívesen megbeszélem ezt akár már a második randin. és elmondanám, hogy a randin már sokkal szebben fogalmazzák meg, nem ennyire egyszerűen, és nekem az sokkal jobban tetszik mint ez így végletekig leegyszerűsítve. ugyanis sok mindenkinek mást jelent az hogy aktív, pl lehet hogy análban főleg aktív, de mondjuk szereti hogyha kicsit kinyalják, és mondjuk orálisan már szeret viszonozni is. tehát szerintem is fontos megbeszélni a dolgokat, de szerintem sokkal árnyaltabb általában a helyzet mint hogy azt a két végletben meg lehessen határozni.

a képre már nem is térek ki, az már tényleg nem kapcsolatot keres, max a profilján nem meri felvállalni, hogy csak szexet keres.

amúgy nekem is kb kellett egy félév grindren, hogy ne érintsenek meg ezek a dolgok. szerintem nagyon fontos, hogy mindenki következetes legyen önmagával. ezért a kérdezőnek is azt ajánlom, hogy ne adja alá az elvárásainak. én is nagyon sokan hallottam, hogy mindenki csak dugni akar. nyilván több sráccal találkozhattam volna hogyha lazább vagyok, viszont így nem csináltam olyat amit nem akartam volna. így aztán ha most már valaki beszól, hogy na dugjunk, stb stb. akkor én rögtön blokkolom őket. teljesen felesleges akár annyi időt is rászánni hogy visszaírj. általában ezek az emberek akkor vannak fenn, amikor a legkanosabb, így el nem tudnák képzelni hogy valaki kapcsolatot keres, és csak rombolják az ember önbizalmát hogy beadja a derekát

2020. máj. 25. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan nem gondolják komolyan. Ez is afféle csali duma, hogy nézd én nem vagyok olcsó...

De bizony, hogy az. 🤣

Azért vannak kivételek. Pl én. Inkább maradok szingli, mint, hogy ilyen emberekkel foglalkozzak.

Hol van a megismerni a másikat, keresni a közös tulajdonságokat, meghallgatni a másikat?

2020. máj. 25. 19:51
 9/9 anonim válasza:
100%
Sajnos elég sokan csak szexet keresnek, minden érzelem nélkül. Nálam a szex téma ismerkedésnél találkozó előtt ott kimerül, hogy tudjuk egymásról,hogy aktív vagy passzív. Utána személyesen úgyis le lehet szűrni, ha valaki csak azért van veled, mert szexelni akar. Ha gondolod írhatsz, szerintem jól megértenénk egymást :)
2020. máj. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!