Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Piszkálnak a suliba es nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danika20040614 kérdése:

Piszkálnak a suliba es nem ertem h ez nekik miert jo?

Figyelt kérdés

Tudom h le kell szarni mert arra nem méltóak hogy beszéljek róluk meg stb

De nem ertem h miert vannak ilyen bunko szanalmas emberek a földön.

Nem ertem

2019. nov. 8. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Mert ok masmilyenek es azt hiszik felsobbrenduek ettol.

Ne foglakozz veluk.

Kesobb majd nekik sem lesz idejuk veled foglalkozni amikor dolgozni fognak a kozmuveknel, meg csatornat fektetni.

Te majd kozben atomfizikaval foglalkozol vagy rendszertervezo mernok leszel.

Ennyi. Probald pozitivan nezni. A primitiv emberek akik elobb-utobb a kukaban vegzik, csak most meg nem tudnak rola.

2019. nov. 8. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Szia. Azokat bántják akik nagyon nem szeretik magukat, bizonytalanok stb. Nem véletlen alakul ki. Nem szeretnél elmenni egy pszichológushoz? Ezt tényleg nagyon tudnám javasolni. Én engem is bántottak, ezeket úgy mondom.
2019. nov. 8. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Második vagyok, kiegészíteném azzal hogy én nem vagyok meleg, de ez abban az esetben is igaz amit leírtam.
2019. nov. 8. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Mivel piszkálnak?
2019. nov. 8. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
De rohadtul nem vágod hogy attól hogy valaki tanulja(tegyük fel) akkor nem feltétlen fogja alkalmazni és becsülettel végzi a munkáját?
2019. nov. 8. 14:25
 6/14 A kérdező kommentje:

Kosz a segitseget

Nem a pchiologus szakmáról kerdeztem

De mind1

2019. nov. 8. 15:06
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Ne adj okot a piszkálásra, ez nem csak rajtuk múlik.
2019. nov. 8. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Mert az emberek sajnos már csak ilyenek, mindig szeretik valakin köszörülni a nyelvüket, kiközösíteni, céltáblának használni másokat.

Ha áldozat vagy, akkor leginkább egyvalamit tehetsz: helyrerázod a tökeid és kiállsz saját magadért, nem hagyod hogy céltábla legyél.

2019. nov. 8. 16:09
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Képzeld a szakközép suliban volt egy srác,az osztályban, olyan suli bikája, minden csaj odáig volt érte. Szerintem sejtette hogy meleg vagyok, mások elött mindig piszkálta, célozgatott, kicsit bunkó volt. Aztán a bankett végére már csak páran maradtunk,és haza vitt, az úton beszélgettünk, majd másnap reggel tök váratlanul eljött értem,stb, aztán lecumiztam, és utánna este dugtunk is.
2019. nov. 8. 17:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

1#

Ez a hozzáállás elég sok naivitásra utal...

2019. nov. 8. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!