Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem furcsa hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa hogy a melegeket mennyire nem érdekli a járvány?

Figyelt kérdés

romeo, grindr, tinder.. mindenhol..

mondom hogy jaaa, amúgy korona izé...

válasz: azért egy kicsit bekaphatnád a végét

2020. máj. 24. 22:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=6hbNrrrdEus

ebben a viceos videóban egy fizikus normálisan elmagyarázza hogy az 5Gtől való félelem hülyeség. másrészt inkább halok meg fiatalon de jó nettel, sry

a tudósok azért tudósok, mert éveken keresztül ezt tanulták. azért ne gondold hogy két google kereséssel, meg három youtube konspirációs videótól okosabb lettél mint valaki, aki éveken keresztül ült az iskolapadba és ténylegesen tanult ezekről a dolgokról.

komolyan mondom, őrület

2020. máj. 27. 23:04
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Azt gondolsz amit akarsz, én meg azt amit én. Nem akarok senkit meggyőzni, hogy márpedig nekem van igazam. Ez az én véleményem és kész. De biztosan hallottál már a kognitiv disszonanciáról és tudod miaz. Ha nem, bemásolom röviden: "Az elmélet alapgondolata, hogy amikor valamilyen új információ vagy tapasztalat ellentmond a korábbi elképzeléseknek vagy ismereteknek, akkor disszonanciát, belső feszültséget élünk át. Ez a disszonancia szorongáskeltő állapot, melyet csökkenteni igyekszünk." szóval lehet hogy csak ez mondatja veled hogy hülyeség.
2020. máj. 28. 15:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
És a HIV-ről azt nem hallottad, hogy testnedvekkel terjed emberek között? Sajnos így is sokan nem tartanak ettől eléggé, elég felelőtlenség szerintem azt is "kamu" betegségnek beállítani...
2020. máj. 28. 16:43
 24/28 anonim ***** válasza:
81%
En nem irtam arra hogy kamu, persze hogy letezik. Azt irtam ra hogy szerintem nem ugy terjedt el a 70es evekben, ahogy a hivatalos allaspont tartja, tehat valamelyik majomtol akiben mar evezredek ota benne volt, es hirtelen pont amikor a tulnepesedes felkapott tema volt, akkor terjed el.
2020. máj. 28. 16:46
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

" Azt irtam ra hogy szerintem nem ugy terjedt el a 70es evekben, ahogy a hivatalos allaspont tartja, tehat valamelyik majomtol akiben mar evezredek ota benne volt, es hirtelen pont amikor a tulnepesedes felkapott tema volt, akkor terjed el."

Kedves hozzászóló! Se meleg, se férfi nem vagyok, de felhúzott az összeesküvés-elméleted. Te vagy meleg, jobban kéne tudnod, mint nekem.

- A HIV fertőzés (eredetileg SID, ha majmoknál van), azt hiszem, Kongóból terjedt át az emberre, az 1900-as évek ELEJÉN! Tehát nem akkor, amikor ilyen meg olyan népességcsökkentő elméletek voltak. Afrikában sokan megbetegedtek, majd haiti munkások Afrikából hozzájuk vitték a vírust. Az USA-ba haiti munkások olcsón (az ő szemszögükből jó pénzért) vért adtak, a vérszállítmányok már a '70-es években eljutottak Amerikába. Attól, hogy valami Amerikában mikor történik, az még nem egyenlő a világgal. Afrikában a HIV sokkal régebb óta, már kábé a '40-es évek óta szedi áldozatait, és egy norvég családról is tudni, ahol mindenki, beleértve a 8 éves kislányt is, a század első felében belehalt. Ezeket a vírus történetét felgöngyölítő orvosok kutatták ki. A HIV egy hosszú ideig lappangó vírus. Például Freddie Mercury 7 évig élt úgy, hogy senkinek nem mondta el, ezért egy iylen vírust, mire észrevesznek, addigra már rég ott van a társadalomban. Egyesek szerint egy nagy nemzetközi amerikai ünnepnak, az USA 200 évfordulójára rendezett ünnepség, az akkori nagy partik és a fertőzött haiti vér is hozzájárult a terjedéséhez. Valamint az, hogy az orvosok a melegek betegségének hitték, ezért amikor egy orvos a '70-es évek (!) végén jelezte egy másik orvotársaságnak, hogy ő is iylen betegeket kezel, nem hittek neki, mert azok a betegek nem voltak homoszexuálisok. Így a betegség hosszú ideig tudott észrevétlenül lappangani.

- Az 1980-as évekeben Amerikában nem Nixon, hanem Reagen volt az elnök. Ha ezt nem tudod, legalább a Vissza a jövőbe trilógiából tudhatnád.

- Az 5G nem okoz influenzát. Ez egy tipikus összeesküvéselmélet. Viszont az 5G előasegíti, hogy hamarabb le tudd tölteni azt a sok hülyeséget a gépere, ami miatt ezekben hiszel.

- Pont nem rég olvastam egy cikket a 444-en arról, hogy Magyarországon az AIDS-es betegekről hülyeségeket hisznek az orvosok is. Most kiderült, hogy még a melegek is.

- Egy afro-amerikai újságíró nő reagált arra, amikor egy másik újságíró az 1900-as évek 2. felének történelmi járványának nevezte az AIDS-et. Arra hívja fel a figyelmet, hogy az AIDS régebben is volt, csak akkor még Afrikában szedte (és szedi mai napig) áldozatait, és az amerikaiak úgy viselkednek, mintha akkor válna valami történelmi jelentőségűvé, hogy őketeléri. Ez egy véleménycikk, de ez is azt mondja el, hogy a vírus nem akkor született meg, amikor hiszed. Olyan ez, mint a hollywoodi filmekben, hogy mindig minden meteor New Yorkban csapódik be.

Üdv,

egy heteró nő, aki többet tud a betegségről, ami jelentős érint melegeket, mint te

2020. jún. 6. 17:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nincs kognitív disszonancia itt, mivel amit mondazs, nem új információ. Új információnak az minősül, amikor a hozzá értő közeg (!) felfedez valamit, nem az, amikor 2 Google-kereséssel próbálod túlokoskodni a kutatókat és tudósokat.

Bocs, kérdező, hogy szétoffoltam a kérdésed.

2020. jún. 6. 17:10
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és világossá tenném, nem hiszem, hogy AIDS-esek csakmelegek lehetnek, csupán épp erről szólt a 444 cikke, hogy sokan azt hiszik.

Éshelytelenülírtam, helyesen: összeesküvés-elmélet.

2020. jún. 6. 17:14
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
nem írtan olyat, hogy a 80as években Nixon volt az elnök, olvasd vissza pontosabban. többivel meg nem fogok vitába elegyedni veled, mint ahogy írtam, mindenki azt hisz amit akar. te is. te tipikusan olyan vagy, akinek ha azt mondják a fűre hogy kék, elhiszi. nem is vagyok meleg se, ezt se írtam sehol, második dolog amit valahogy beleláttál az irományomba. ajánlom figyelmedbe a Mátrix című filmet, kicsit elgondolkodtató. Vagy kételkedek amit a hazug média terjeszt AKÁRMIRŐL, vagy tovább élek a rózsaszínnek hitt világban, mint te. Én inkább az előbbit választom
2020. jún. 6. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!