Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem furcsa hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa hogy a melegeket mennyire nem érdekli a járvány?

Figyelt kérdés

romeo, grindr, tinder.. mindenhol..

mondom hogy jaaa, amúgy korona izé...

válasz: azért egy kicsit bekaphatnád a végét

2020. máj. 24. 22:11
A kérdező szavazást indított:
dehogy furcsa, kapd be
járvány ide vagy oda... "igények"!!
de, szerintem is. én most kihagyom ezeket
45 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%

1 betegség ide vagy oda, nem mind1 nekik?

amúgy meg sok hetero is ugyanúgy randizik meg minden

F (Hetero)

2020. máj. 24. 22:23
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

"1 betegség ide vagy oda, nem mind1 nekik?"

Ezt hogy érted? Miért lenne nekik mindegy?

2020. máj. 24. 22:24
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért érzed így, mert rájuk figyelsz. A heterók is ugyanezt csinálják..
2020. máj. 24. 22:29
 4/28 A kérdező kommentje:

ez általánosítás lesz. viszont..

azért mind tudjuk hogy mondjuk a romeon, vagy grindr-n sokan naponta cserélgetik a partnerüket. egy hetero faszi még ha nagy macsó is, ilyen mennyiségű emberrel egyszerűen nem tud lefeküdni.

én biszex vagyok szóval mindkét "piacra" van rálátásom. egy csajnál még ha szexet is akar azért többet kell dolgozni rajta mint egy srácnál, ahol gyakorlatilag nekem volt úgy szexrandim hogy így nézett ki a beszélgetés

A:most?

B:hely?

A:röcsegöcse utca 2. 6os kapucsengő

B:ok, 5 perc ott

és gyakorlatilag öt perc után ment a menet. én még olyan csajjal nem találkoztam aki ennyi után beadta volna a derekát

2020. máj. 24. 22:52
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek a melegek egy része. Én is az vagyok, nem volt még partnerem. Ne csodálkozzanak, ha a HIV-esek száma is pl magasabb náluk, így az ilyenek leégetik a melegeket, pedig csak egy részük ilyen.. Mint mondtad, csak a külsőség számít náluk, hiába egy alkalmi kapcsolat, nekem pl fontos lenne, hogy mennyire normális emberileg, mennyire szimpatikus. Az egy kicsit téged is minősít, ha olyannal lefekszel, aki így kommunikál is minimális dolgokat sem tudsz róla, csak annyit, hogy aktív vagy passzív meg hogy hogyan néz ki. Hiába szeretném hogy összejöjjön egy alkalmi, hogyha a társkeresőn ez a színvonal megy, amit említettél, illetve aki műveltebb, intelligensebb az szexet akar, a maradék meg eleve kamus vagy másban hazudik. Én azokat csodálom, akiknek összejön akár egy alkalmi is, nagy részük lejjebb adja a szintet, mert nagyon nem érdekli őket, hogy ez a színvonal..
2020. máj. 24. 23:21
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Bocsi, aki műveltebb az nem szexet akar, hanem párkapcsolatot általában.
2020. máj. 24. 23:22
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van párom, mi betartottuk. A hét végén beszéltem egy szingli barátommal. Ő pont azon panaszkodott, hogy most, hogy járvány volt nem tudott és nem is akart ismerkedni. Szóval szerintem azért a többség tartja valamennyire. Akit meg eddig sem érdekelt semmi az ezt sem fogja tartani.
2020. máj. 25. 07:36
 8/28 A kérdező kommentje:

már kb egy éve nem voltam szexrandin. viszont amikor coming outoltam akkor kb egy hónapra elszabadultam. amúgy mindig használtam gumit kivétel nélkül, és mondjuk szerintem ezzel nagyrészt le lehet csökkenteni a fertőzések esélyét. pont emiatt én alapjáraton annyira nem ítélem el, hogyha valaki inkább kiélné magát.

a mostani helyzettel az a problémám, hogy a koronát még úgy is elkaphatod hogyha túl közel vagytok egymáshoz és szimplán egy levegőt szívtok, nem az hogy smár stb.. szóval ha valakinek nagyon nagy a szexdriveja akkor megértem, hogy most ez egy eléggé rossz helyzet neki, ugyanakkor ha még a jobb keze el is fáradna még mindig ott van a a bal

2020. máj. 25. 07:37
 9/28 Béla211 ***** válasza:
100%
Én úgy látom hogy most már nagy részt az emberek ellengték ezt a dolgot ahogy lazítottak a korlátozáson. (Itt különben egy csomó kérdés volt ,hogy senki nem akar találkozni? És mért nem?) Mintha eltűnt volna a vírus sokan úgy csinálnak. Közben vannak megbetegedések csak kevés. De sajnos ez szerintem befog gyorsulni ismét. Remélem ,hogy nem így lesz és tévedek.
2020. máj. 25. 09:21
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a melegeket nem érdekli.
2020. máj. 25. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!