Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa hogy a melegeket mennyire nem érdekli a járvány?
romeo, grindr, tinder.. mindenhol..
mondom hogy jaaa, amúgy korona izé...
válasz: azért egy kicsit bekaphatnád a végét
1 betegség ide vagy oda, nem mind1 nekik?
amúgy meg sok hetero is ugyanúgy randizik meg minden
F (Hetero)
"1 betegség ide vagy oda, nem mind1 nekik?"
Ezt hogy érted? Miért lenne nekik mindegy?
ez általánosítás lesz. viszont..
azért mind tudjuk hogy mondjuk a romeon, vagy grindr-n sokan naponta cserélgetik a partnerüket. egy hetero faszi még ha nagy macsó is, ilyen mennyiségű emberrel egyszerűen nem tud lefeküdni.
én biszex vagyok szóval mindkét "piacra" van rálátásom. egy csajnál még ha szexet is akar azért többet kell dolgozni rajta mint egy srácnál, ahol gyakorlatilag nekem volt úgy szexrandim hogy így nézett ki a beszélgetés
A:most?
B:hely?
A:röcsegöcse utca 2. 6os kapucsengő
B:ok, 5 perc ott
és gyakorlatilag öt perc után ment a menet. én még olyan csajjal nem találkoztam aki ennyi után beadta volna a derekát
már kb egy éve nem voltam szexrandin. viszont amikor coming outoltam akkor kb egy hónapra elszabadultam. amúgy mindig használtam gumit kivétel nélkül, és mondjuk szerintem ezzel nagyrészt le lehet csökkenteni a fertőzések esélyét. pont emiatt én alapjáraton annyira nem ítélem el, hogyha valaki inkább kiélné magát.
a mostani helyzettel az a problémám, hogy a koronát még úgy is elkaphatod hogyha túl közel vagytok egymáshoz és szimplán egy levegőt szívtok, nem az hogy smár stb.. szóval ha valakinek nagyon nagy a szexdriveja akkor megértem, hogy most ez egy eléggé rossz helyzet neki, ugyanakkor ha még a jobb keze el is fáradna még mindig ott van a a bal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!