Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/3 anonim válasza:
Négyen töltöttük a nyarat egy kis házban. Egy nap arra ébredtem, hogy Sz análisan közösül P-vel, és nagyon felizgatott a látvány. Úgy tettem, mintha még aludnék, de közben maszturbáltam a pokróc alatt. Abban a pillanatban, hogy P a földre élvezett, L berúgta az ajtót, egyenesen P fejére, aki egyből elájult. L kiment, Sz kielégítetlenül nézett P-re, aki eszméletlenül feküdt saját kéjlevében. Ekkor megfogtam Sz még mindig ágaskodó farkát, és behúztam a pokróc alá. Olyan vadul kefélt, hogy már fájt, de nagyon élveztem. Amikor már mindketten közel voltunk a csúcshoz, felugrottunk, Sz belém élvezett, én pedig P fenekére lőttem. P nem emlékezett semmire, mi pedig sosem mondtuk el L-nek, mit is csináltunk, amíg ő oda volt.
2/3 anonim válasza:
Azért ez a sztori akkora egy kamu. :D Tudod te hogy mekkora erő kell ahhoz hogy valaki elájuljon?
3/3 anonim válasza:
Nincs egy konkrét kedvencem esetem, de a legjobb az, amikor hozzá sem kell érnem, egyszerűen dugás közben, ha akarom, ha nem, elcsöppenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!