Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt hogy már olyan nektek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonamenickname kérdése:

Volt hogy már olyan nektek, hogy spriccelt a farok (azaz ondó jött ki), de nem volt orgazmusotok?

Figyelt kérdés

Egy barátom tette fel tegnap nekem ezt a kérdést, hogy mit gondolok erről. Gondoltam utána kérdezek.

Azt mondta, hogy szex közben élvezi a dolgot, merev is neki, de amikor elélvez akkor nincs orgazmusa. Illetve fordult már elő vele ez akkor is amikor kiverte magának. Tényleg van ilyen?

2020. ápr. 25. 05:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig van orgazmusom. Az hogy mekkora függ attól, hogy mennyire élvezem a szexet a partnerrel, illetve milyen hosszan tart az aktus. Farokveréskor pedig szintén az idő az egyik meghatározó tényező nálam.

Nem lehet hogy sűrűn veri, ezért nincs akkora élvezeti értéke?

2020. ápr. 25. 05:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, hogy sokszor veri ki, de azt mondta hetente 2x szokta, amikor már nagyon kell neki, de akkor sem mindig van orgazmusa.
2020. ápr. 25. 05:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Életemben talán kétszer történt ilyen.
2020. ápr. 25. 06:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mii? ilyen is van? de akk h h elélvez egy pasi, ha nincs orgazmusa?
2020. ápr. 25. 08:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez sokszor elõfordul.
2020. ápr. 25. 08:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez mitől lehet hogy van akinek nincs orgazmusa?
2020. ápr. 25. 08:33
 7/12 Croissant0101 ***** válasza:
100%
Olyanról hallottam már, hogy magömlés nélküli orgazmus, de orgazmus nélküli elélvezésről még nem.
2020. ápr. 25. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor volt, igaz nem ilyen szituációban és nem spriccelt, csak folyt.
2020. ápr. 25. 09:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus alapvetően agyi történés, az ejakuláció testi történés.
2020. ápr. 25. 14:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét jelenség létező jelenség.

1.) Száraz orgazmus vagy más néven retrográd orgazmus (amikor orgazmus van, de nem jön semmi a farokból)

és a fordítottja is létezik, mikor

2.) kielégülés nélküli magömlésről beszélünk (tehát magömlés van, de orgazmus nincs).

[link]

2020. ápr. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!