Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy már olyan nektek, hogy spriccelt a farok (azaz ondó jött ki), de nem volt orgazmusotok?
Egy barátom tette fel tegnap nekem ezt a kérdést, hogy mit gondolok erről. Gondoltam utána kérdezek.
Azt mondta, hogy szex közben élvezi a dolgot, merev is neki, de amikor elélvez akkor nincs orgazmusa. Illetve fordult már elő vele ez akkor is amikor kiverte magának. Tényleg van ilyen?
Nekem mindig van orgazmusom. Az hogy mekkora függ attól, hogy mennyire élvezem a szexet a partnerrel, illetve milyen hosszan tart az aktus. Farokveréskor pedig szintén az idő az egyik meghatározó tényező nálam.
Nem lehet hogy sűrűn veri, ezért nincs akkora élvezeti értéke?
Mindkét jelenség létező jelenség.
1.) Száraz orgazmus vagy más néven retrográd orgazmus (amikor orgazmus van, de nem jön semmi a farokból)
és a fordítottja is létezik, mikor
2.) kielégülés nélküli magömlésről beszélünk (tehát magömlés van, de orgazmus nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!