Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet melegként párt találni?
Sorsod Borsod.
Szerintem a tinder jobb mint a grindr, meg a romeo.
1.nem tudsz képeket küldeni, ezért akik valami gyors valamit akar az nem kedveli pont emiatt
2. kb muszáj képnek lenni a személyről, vagy különben senki se húzná el jobbra
3. nem tud mindenki rád írni, hanem csak az akit szeretnél is rád írjon.
4. nagyon könnyen dismatchelni lehet, szóval nem tudnak zaklatni
igazából annyi hátránya van, hogy lassan válaszolnak általában az emberek. meg sokan nem komoly ismerkedésre használják, hanem inkább csak unaloműző játéknak. viszont összességében szerintem nem rossz, és nekem sokkal jobb élmény mint grindr meg romeo, mert legalább nem kapok napi 10 üzenetet hogy csak leakarnak feküdni velem
Szia!
Az valóban igaz, hogy vidéken nehezebb komolyabban ismerkedni, párt találni, de ne kenődj el, szerintem nincs baj azzal, hogy vidéki vagy. Ma már lehet utazni azért, a távolság szerintem egy áthidalható dolog.
Másodsorban én a Planetromeo-t javaslom, én a Tindert is megpróbáltam, azért ott is lehet komolyan is ismerkedni, ha az ember nagyon szeretné. Illetve még a randi.gay-ra is nézz fel, az inkább e-mail jellegű társkereső, kicsit kihaltabb már, de hátha ott rád talál a Nagy Ő! :)
Aztán olvasgass utána, van-e a közelben bármiféle meleg közösség vagy esemény, ahol esetleg találkozhatsz más melegekkel is.
A lényeg, és ez a legfontosabb, hogy olyan helyeket keress, ahol más melegek is lehetnek, a távolság pedig áthidalható szerintem.
Remélem tudtam segíteni neked és rád talál Nagy Ő! ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!