Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk/férfiak! Nektek inkább férfias vagy lányosabb fiúk jönnek be?
Én egy bi srác vagyok, és egyik véglet sem. Mármint a kimondottan férfias ( durvább arc, kigyúrt, nagyon szörös test stb) sem jön be, de a kimondottan lányos, nagyon feminim fiúk sem.
Ami bejön az pont a középút, a normális értelemben vett fiús, átlagos felépítésű srácok és kedvelem akár a finom vonású arcot, fiatal fiús alkatot, vagy akár kicsit kevésbé általános fiús stílust. Csak ne legyen a vonagló, nyafogó, testét dobáló hercegnős típus, mert ha lány kell abból az igazit választom. Egyszóval legyen olyan általánosan fiús :)
(Ez utóbbiakkal sincs semmi bajom, csak nekem nem vonzó)
Attól függ.
Ha férfias alatt az igazi kemény, szakállas, durva favágó típust, a született vikinget, a sztereotip szláv gopnikot, vagy a focidrukkert kell érteni akkor egyértelműen a nőies pasik jönnek be.
Ha a férfiasságba bele fér mondjuk pl. Pierce Brosnan, Neil Patrick Harris, Kim Nam-Gil, Donnie Yen, a fiatal Jackie Chan, Joe Odagiri, Gackt, Namewee, Wang Leehom, Ho Quang Hieu, vagy a 14éves kori "crushom", Satoshi a girugameshből, akkor bejönnek a férfias pasik.
Bár emellett bejönnek egyes kpop énekesek is, szóval azt hiszem ez nálam hogy férfias vagy nem, nem igazán faktor amég nem az igazi, régimódi, mucsó-macsóról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!