Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív fiúk/férfiak! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív fiúk/férfiak! Nektek inkább férfias vagy lányosabb fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 13:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nyilván, de gyerekes. Nem világnézetbeli különbségekről van szó, csak ízlésről.:D
2020. máj. 12. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom azért pontozzák le sokan azokat a válaszolókat, akik a lányos fiúkat preferálják, mert senki sem marad örökké az. Még az aktív ideál az izomzattal, a sármmal, a karakteres arccal, és az esetleges arcszőrzettel egy olyan együttest alkot, amivel még akár a 40-es éveiben is tud sikert aratni az adott illető, addig sok passzív azt érzi, hogy 25 után már a kutyának se fog kelleni, és ez sajna sokszor így is van. Frusztrálja őket az, hogy míg egy idősebb aktív jó ideig eljátszhatja a sugar daddyt a twinkeknek, addig ő belőle már soha nem lesz újra az cuki, ölelnivaló, törékeny srác. Már, ami a képzettársításokat illeti.
2020. máj. 12. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
#5-ös vagyok, én a férfias pasikat bírom mégis le lettem pontozva :D itt arrol van szó valóban hogy névtelenül hirtelen mindenki véleményezni akar
2020. máj. 12. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Én egy bi srác vagyok, és egyik véglet sem. Mármint a kimondottan férfias ( durvább arc, kigyúrt, nagyon szörös test stb) sem jön be, de a kimondottan lányos, nagyon feminim fiúk sem.

Ami bejön az pont a középút, a normális értelemben vett fiús, átlagos felépítésű srácok és kedvelem akár a finom vonású arcot, fiatal fiús alkatot, vagy akár kicsit kevésbé általános fiús stílust. Csak ne legyen a vonagló, nyafogó, testét dobáló hercegnős típus, mert ha lány kell abból az igazit választom. Egyszóval legyen olyan általánosan fiús :)

(Ez utóbbiakkal sincs semmi bajom, csak nekem nem vonzó)

2020. máj. 12. 23:50
 15/16 A kérdező kommentje:
14. Tökéletesen egyetértek!
2020. máj. 13. 00:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha férfias alatt az igazi kemény, szakállas, durva favágó típust, a született vikinget, a sztereotip szláv gopnikot, vagy a focidrukkert kell érteni akkor egyértelműen a nőies pasik jönnek be.

Ha a férfiasságba bele fér mondjuk pl. Pierce Brosnan, Neil Patrick Harris, Kim Nam-Gil, Donnie Yen, a fiatal Jackie Chan, Joe Odagiri, Gackt, Namewee, Wang Leehom, Ho Quang Hieu, vagy a 14éves kori "crushom", Satoshi a girugameshből, akkor bejönnek a férfias pasik.

Bár emellett bejönnek egyes kpop énekesek is, szóval azt hiszem ez nálam hogy férfias vagy nem, nem igazán faktor amég nem az igazi, régimódi, mucsó-macsóról van szó.

2020. máj. 13. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!