Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hány évesen kóstoltátok meg a saját, vagy egy másik fiú spermáját először? Mennyire jött be?
Azóta változott a spermához való viszonyotok?
(Homofóbok, lapozzatok tovább, ne válaszolhatok!)
Sajatomat 14évesen másét 15évesen 🤤én csak akkor szeretem ha olyané akit tényleg szeretek!!😅
16f😁
amugy csak egy kerdes
nem vagyok se homofob,se semmi,prideon is voltam egyszer
de nektek anyatok meg apatok olyankor hol volt mikor tizen akarhany evesen (sot,lattam valaki kerek tiz evesen csatlakozott a “klubbhoz”) az almale helyett azt nyeltetek amit?vagy csak en nem tartom ezt normalisnak?
(mielott jonne hogy mekkora boomer kcsog vagyok,15/l ;) )
23
10-es hozzászóló vagyok,elég bizarr válaszokat kaptam a kérdésemre...de úgy látszik valamiért a melegek körében ez tök normális "szokás"
Namármost én kimondottan és csakis aktiv vagyok. Nagyon gyerekként, talá 12-13 éves lehettem, amikor a sajátomat kóstoltam. Nem ízlett.
Aztán egyszer egy szexpartiban, már voltam vagy 30, egy gyönyörü farkat kezdtem szopni, egy rndkívül csinos olasz srác volt. Ö meg szinte azonnal elsült - az én számba. Nekem váratlan volt, és bosszantó. Azóta sem foglalkozom azzal, hogy én nyeljek. Nem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!