Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hány évesen kóstoltátok meg a saját, vagy egy másik fiú spermáját először? Mennyire jött be?
Figyelt kérdés
Azóta változott a spermához való viszonyotok?
(Homofóbok, lapozzatok tovább, ne válaszolhatok!)
2020. máj. 9. 22:25
11/29 -remete- válasza:
Gyertyába hátra teszed a lábad. És beleélvezel a szádba. Illetve lenyalod a kezedről.
13/29 anonim válasza:
Sajátomat 13 évesen, lenyaltam a kezemről. Aztán később próbáltam gyertya állásban a számba élvezni, de nem igazán sikerült, jó is, hogy most eszembe juttattátok, neki futok megint.
Meg jó lenne már végre egy másik srácét is megízlelni...
14/29 anonim válasza:
23 voltam, azóta is szeretem egy helyes srácét megkóstolni.
15/29 anonim válasza:
En eddig csak a sajátomat kostóltam pár napja, de azt is véletlenül. Csak akkorát spriccelt, hogy a számba ment egy része. Másét szívesebben kostolgatnám.
16f
16-20 éves korig írhattok
16/29 anonim válasza:
13 évesen a sajátomat majd 14-15 évesen a haveromét akivel orálisszexeltünk.
18/29 anonim válasza:
Nekem máséra még nem volt lehetőségem, és a sajátomat addig nem akarom.
17fm
19/29 anonim válasza:
Kedves 10es... Jó én nem fiú vagyok de pl nálam egy olyan eset volt hogy a srác szivatott ezért én is őt. Ez úgy nézett ki, hogy leszoptam, majd nem nyeltem le és mikor megcsókolt szinte minden a szájába ment. Teszem hozzá ő maga mondta, hogy egyszer próbálná, szóval ezért mertem megtenni vele. Mondjuk szerintem soha többé nem akarja 😅 de én lány létemre szerettem
20/29 anonim válasza:
13 éves múltam 8 hónappal( egy aug vasárnap délután) voltam az unokabátyám 17 éves volt a többi (privibe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!