Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok, de mégsem? Mi történik velem?
Ez egy "menekülési" reflex az önelfogadásod hiányából ered. Próbálod magadnak bebeszélni "nem vagyok meleg mert mégis izgatnak a lányok". Egyébként Kinsey-skála, van aki nem 100% meleg hanem részben biszex.
Okosabbat mi sem tudunk mondani, csak a terapod, beszéld meg vele ha ez téged feszít.
Nem kell beskatijázni magad
Csináld! randizz fiúval, lánnyal.
Élvezd, és érezni fogod ki vonz.
Fogadd el ami alakul. Szeresd magad add meg magadnak amire vágysz.
Kedves kérdező.
Én meg pl. Bisex vagyok és a fiúk is, lányok is bejönnek.
DE amég pl. Vonz a női test, a fenék, a mell, a has, stb. Addig a női nemiszerv, magyarosan a pussy látványa, érintése az ég egy adta világon semmit nem vált ki belőlem. Nem undorodom tőle meg semmi, de nem is izgulok fel rá. Így pl. Ha épp barátnőm van simán el tudok tekinteni a vaginális behatolástól ha ő azt nem szeretné, de simán megcsinálom ha igényli, csak mondjuk nem attól fogok elmenni.
Egy szó mint száz: Ez nem olyan egyszerű hogy vannak heterok és melegek és that's it.
Nem kell beskatulyáznod magad :D Járj azzal aki bejön. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!