Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jó ötlet azt hazudni magamról, hogy aszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy meleg vagyok, de nagyon-nagyon unom a kérdéseket, van-e már csaj, stb. Nem csak rokonoktól, hanem ha új emberekkel megismerkedek, pl új munkahelyen, első 5 kérdésből megkérdezik. Minek ezt kérdezhetni? Szerintem nem látszik rajtam egyáltalán. Fiúkkal maximum barátkozás szempontjából ismerkedek, tehát felesleges lenne felvállalni. Szóval jobb, ha mostantól ezt mondom, vagy találjak ki mindig valamit, hogy miért nincsen csaj. Nem mintha egy heteronál nem fordulna elő, hogy nincsen barátnője.2020. máj. 3. 19:27
11/15 A kérdező kommentje:
Kedve utolsó. Úgy melegnek néznének és én pont ezt akarom elkerülni.
2020. máj. 4. 12:25
12/15 anonim válasza:
Szerintem semmi köze senkinek se hozzá hogy ki milyen,esetleg egyedülálló,meleg,hetero,aszexuáis.
Sajnos én is azt tapasztaltam , hogy mindenkit kibeszélnek, munkahelyen sok a bajkeverő. Ha nem ezen a területen, akkor más területen. :(
Az a legjobb hogy nem találtam meg az igazit,a megfelelő személyt!
vagy az hogy eleget csalódtam és nem kell társ,senkivel se hozzanak össze,mert nem kell!
(az hogy meleg vagy csak rád tartozik másra nem)
Most nincsen társam,nincsen párom mert nem úgy alakult.
vagy most szakitottam,és most nem kell társ se senkise!
Minden jót szép napot kívánok!
14/15 anonim válasza:
Hat szerintem nem lenne jo aszexualisnak hazudni magadat. Mmint ha mar azt mondod h aszex vagy, akkor mar siman mondhatnad azt is, hogy meleg, es bekenhagynanak. Ez csak az en velemenyem. De ha rovidre le akarod zarni es ha megkerdezik h van e baratnod, annyit mondasz h nincs. Egy ido utan majd raunnak.
15/15 anonim válasza:
Mondd azt, hogy semmi közük nincs hozzá, ne turkáljanak a magánéletedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!