Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is nehezen talál számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is nehezen talál számára szimpatikus társat? (tovább részletezem)

Figyelt kérdés

sziasztok

fent vagyok romeo, hotbull, grindrön is, úgy vagyok vele hogy ami alakul az lesz :D ha csak egy alkalmi akkor az, ha szexhaver vagy szerelem azt se bánom :D

de létezik ilyen hogy valakinek aki a környékén van senki se jön be?

én volnék túlságosan válogatós, nekem vannak nagy elvárásaim, vagy más is van így ezzel?

messzebb vannak olyanok akik az eseteim, meg szívesen összejönnék velük de az tényleg messze van.

jó volna már valaki, de azért hogy legyen valami nem jövök össze olyan valakivel aki nem tetszik.

2020. máj. 3. 00:10
1 2
 11/11 Mrcock ***** válasza:
93%

Én bisexként mondom hogy sajnos nincs! Én a fiatal lányos szőrtelen uni/passziv fiukat keresem de valahogy Pesten egy sincs..... aki pedig vált 3-4 uzit az lelép!

31/f

2020. máj. 5. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!