Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ronda aktív vagy egy ronda passzív talál könnyebben pasit?
Figyelt kérdés
Én pl nem tartom magam helyesnek és aktív vagyok, de mindig találok :D2020. febr. 22. 17:02
1/5 anonim válasza:
Nekem biztos tetszenél, cukorfalat
2/5 anonim válasza:
Aki ronda az nem talál könnyen partnert, nem függ a beállítottságától.
3/5 anonim válasza:
Ha magadat nem tartod helyesnek,de mindig találsz, akkor mi a kérdés?
Vagy nem is kérdés, hanem kérkedés ? :)
Egyébként, amilyen a meleg világ, 19 - 20 cm-től mindegy,ki hogy néz ki, már hajolnak is be neki.
4/5 anonim válasza:
Csatlakoznék a felettem lévőhöz sajnos... ez igaz...
De talán ha a kérdésedre válaszolva, az Aktiv mindig talál, mert (úgy gondolom) belőlük van a kevesebb.
5/5 anonim válasza:
Mivel az emberek többsége nem néz ki jól, még jobbak is az esélyeid, mint a szép embereknek, mert a te elvárásaid sem nagyok (sem mások, sem a saját irányodban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!