Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akkor ezek szerint most meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ezek szerint most meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Tipukus tetőtöl talpig férfias 100kg-s kigyúrt pasi vagyok, és sosem vonzódtam a férfiakhoz, de az utóbbi időben annyira fel izgat, ha arra gondolok, hogy egy jó izmos férfi segget dugok.

Nem értem ez miért van, ezen kivül semilyen vonzalmam nincs férfiak iránt, nemtudnék szerelmes lenni egy férfiba, sem vele aludni, vagy ilyesmi, de ha arra gondolok, hogy egy férfi segget dugok, vagy szopatok egy férfit szinte a gondolattól is elélvezek.

De ha kiverem egy meleg pórnóra ez elillan, és bűntudatom van, illetve nem kívánom elélvezés után férfiakat egészen addig amíg ujra rám nem tör.

Most is áll a farkam, és úgy meg szopatnék egy pasit.

Ez mégis micsoda? Kezdek félni.

2020. máj. 2. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell visszafojtani. Nem szabad kihagyni. Volt egy időben egy kellemesen dagadt barátnőm (kapcsolatunk alatt hízott el), aki konkrétan ridegen elutasította az anális játékokat.

Aztán valahogy összeismerkedtem először munkaügyi téren egy huszonegy-két éves, vékonyka sráccal. Közös beosztásunk volt, együtt dolgoztunk a szó szoros értelmében. Valamit látni véltem a reakcióin, és egy idő múlva konkrétan felkérdeztem.

"Na végre" -csak ennyi volt a reakciója.

Már aznap este "padlóig" nyomtam a szájába, utána meg a kis fokhagymagerezd popsijába. Jó, be kell vallani, én is bevettem belőle 18 centit. :)

Nem bántam meg.

Sőt, sokáig játszottunk együtt.

2020. máj. 5. 21:06
 12/12 -remete- ***** válasza:
100%
:) ezt így is kell csinálni. :)
2020. máj. 6. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!