Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok pasik véleményetek szerint van olyan hogy valaki középkorú pasival ismerkedik olyan kapcsolatra amiben az érzelmek értékek is fontosak nem csak a szex?
A kérdés nem túlzottan érthető.:)
Gondolom arra gondolsz, hogy fiatalabb srác ismerkedne e idősebbel:))
22 vagyok, az értéket és érzelmet keresném alapvetően, nem csak a szexet. Illetve vonzanak az idősebb pasik... de azért már ne lehessen az apukám:)) 35ig szívesen dumálnék.
Amikor ismerkedéskor én is értékekre és érzelmekre gondoltam,hivatkoztam, azt mondta egy srác,lúzer vagyok,keressek egy szabad szobortalapzatot ,álljak rá,és írjam ki egy táblára,hogy " a Legnagyobb Lúzer ".
Akkor mérges voltam, de az idő őt igazolta...
Sem értékek,sem érzelmek nem számítanak,az a lényeg,nagy farkad legyen, sokszor d...j,izmos legyél.
A meleg világ ismérvei,....méghogy tartós kapcsolat ...? Igen, tartós,arra a fél órára,amíg .....aztán uccu neki vadászni, cserkészni, ez a fontos.
Életkortól fuggetlenul....
Arra a fél órára komolyan fog venni, majd mehetsz is...
😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!