Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért passzív kb mindenki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért passzív kb mindenki? Aki ilyen, azon a valóéletben is látni, hogy lányosabb?

Figyelt kérdés

2020. máj. 2. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Nem mindenki passzív, bár ismerős az érzés, nálam is mindig olyanok jelentkeznek, amilyen beállítódásút nem keresek épp.

A külsőn pedig nem mindig látszik. Van, akit kapásból passzívnak mondanék, mert rettenetesen illegeti magát, mégis teljesen aktívnak vallja magát. Ám ott az ellenpélda is, amikor nagydarab, sok esetben szőrös, férfias, szinte hetero megjelenésű férfiak csak és kizárólag passzívak. Szóval biztosat csak akkor tudsz meg egy személyről, ha megkérdezed. :-)

2020. máj. 2. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha válaszolok egy kérdésre és privát üzenetet kapok, szinte csak passzívok írnak, full passzívval nem tudok mit kezdeni. Úgy vettem észre, hogy az aktívok meg nagyképűek. Mondjuk uni beállítottságú vagyok és kölcsönösségpárti.
2020. máj. 2. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Bi számít vagy statisztikailag nem? Mivel a bi nagyrészt aktív tapasztalatom szerint, ezért felboríthatja a statisztikát. Én átlag pasinak nézek ki

20/F

Aktív bi

2020. máj. 2. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze, számítanak, de én úgy vettem észre, hogy ott is több a passzív.
2020. máj. 2. 18:30
 5/5 -remete- ***** válasza:
94%
Hello unikénet írom nem látni rajtam.
2020. máj. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!