Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy azok a férfiak, akik keresztbe tett lábbal is tudnak ülni, azok melegek?
Figyelt kérdés
Tudjátok, hogy úgy rendesen rárakja az egyik combjára a másikat, mint a nők. Vagy ez csak alaptalan hülyeség?2020. máj. 1. 19:59
1/8 anonim válasza:
Sok pasi ül így, heterók is, legalábbis megfigyeltem többnél is. Bár durván viccesek. De ez nem szexuális orientációra utaló jel
2/8 anonim válasza:
Mitől vicces ez? Teljesen természetes testtartás.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is vicces kicsit:D Meg van olyan férfi ismerősöm aki azt mondja hogy lehetetlen így ülni számára. Csak kíváncsi voltam hogy van e összefüggés e furcsa póz meg a melegség között.
2020. máj. 1. 20:11
4/8 anonim válasza:
Nincs. Kényelem. Az tény hogy van akinek vastag nagyon a combja vagy lába az nem tud úgy ülni kényelmesen. De ez nem melegség kérdése.
5/8 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy sok meleg direkt nagyon férfiasan ül, hogy ne gondolják róla :)
6/8 anonim válasza:
Semmi köze a szexuális irányultsághoz az hogy ha valaki így ül le.
Ettől még sok meleg aki direkt "mórikálja" magát és műnőies mozdulatokat tesz próbál így ülni (akkor is ha kényelmetlen neki) mert azt látta, hogy a nők általában így ülnek (persze, könnyű nekik nincs heréjük amit nyomnának a combjaik). Ettől még full heterónál is előfordulhat egyszerűen így kényelmes neki, úgy esnek a "golyói" hogy le tud így ülni.
7/8 anonim válasza:
Szerintem sem a szexuális beállítottságtól függ ez. Van haverom aki így ül, meg nős, gyerekes apuka ismerőseim is és mindegyik hetero. Ha nekik így kényelmes akk üljenek így. Én bi vagyok és nem ülök így, mert nekem nagyon kényelmetlen. A lábfejemet teszem a térdemr, nekem így a jó
8/8 anonim válasza:
Szerintem semmi összefüggés. :D Sok pasit látok így és egyik sem meleg. (tudtommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!