Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rossz élmény érhet ha kipróbálom fiúval?
Figyelt kérdés
Valaki írta, hogy azért nem mindig jó és lehet erőszak, stb a vége. Mire gondolt? Ez mennyire reál vagy gyakori?2020. ápr. 29. 18:22
11/13 Bandi1398 válasza:
Nekem nem volt ilyen jellegű rossz élményem de elmondom.
Az első alkalom amikor férfival voltam 21 évesen volt. A partnerem 39. Mindkettőnknek az volt az első. Nagyon izgultunk emiatt. Egyikünk sem tudodd ellazulni túlságosan. Be volt tervezve sok dolog de csak odáig jutottunk hogy kivertük egymásnak. Ő tovább ment volna én viszont akkor még nem. Ezt megmondtam neki ő pedig tiszteletben tartotta és elment.
12/13 anonim válasza:
Nem kell mindig a rosszra gondolni. Egyszerűen meg kell előtte beszélni ki mit szeretne, mit vállalna be. Menet közben ez alakulhat sokféleképpen, csak azt kell csinálni, bevállalni ami jól esik. Ha benned megvan a vágy, az már 50% ! Ha nekem lenne lehetőségem, hogy valakivel elkezdjem, eszembe sem jutna ,hogy bármilyen rossz élmény lenne a végén.
13/13 anonim válasza:
Nekem is az első lenne, bár még magam sem tudom, hogy komolyan akarom-e. Most a monitor kettőnk között van, könnyű erről írni. A kérdésed kapcsán pedig, bármi lehet, nem ismered az idegeneket, de ez férfi-nő kapcsolatban pont ugyanígy van. Előbb ismerd meg az embert, már amennyire meglehet, így neten. Aztán beszéljetek telón, később óvatos tali, de még ez sem fogja garantálni, hogy nem egy elbsztt sorozatgyilkos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!