Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös farkú fiúk nektek mekkorára nött a szőrzet rajta?
Figyelt kérdés
Nekem kb. olyan 4-5 cm körülötte és nekem a zacsim is most még nő nem rég keztem növeszteni előtte évekig borotváltam. Nektek mekkora körülötte és a zacsitok is? Szerintetek ritka mostanság a szőrös farok? Kort is ha lehetne!2020. ápr. 26. 18:31
11/45 anonim válasza:
Nekem apumék nem engedik se vágni, se borotválni.
12/45 anonim válasza:
Nekem olyan 7 centi hosszú a szőr a farkam körül és 6 cm a zacsimon. Manapság elég ritka a teljesen természetes. Nagyon sok a csupasz, de a trimmelés egyre inkább elterjedt.
24F
13/45 anonim válasza:
Én a zacsimat és a farkam tövét borotválom, a többit kb. 2-3 cm-esre trimmelem.
22/F
14/45 anonim válasza:
Kb 5-6 cm hosszu és elég bundás vagyok .szőrös a zacsim is meg kétoldalt alatta is.
15/45 anonim válasza:
Nekem csak körülötte szörős.A péló nem.
16/45 anonim válasza:
Én a golyóimról meg a farkamról szedem mert az alsó harmadán nő azért szőr. Viszont felette kB 6 centiig hagyom nőni, utána visszavágom kB 2 centisre.
Ritka de eddig még bejött mindenkinek
17/45 anonim válasza:
5-6 cm a farok körül és a zacsin is. Szeretem meghagyni, kényelmesebb. Néha igazítok rajta, de inkább hagyom.
18/45 anonim válasza:
Én nem szoktam borotválni és nemis akarom mert szerintem nagyon jól nézki a szőrős 21 vagyok nem tudom mekkora sose mértem de privbe küldhetek róla képet 😉
19/45 anonim válasza:
Rendszeresen borotváltam kb, 15 éven keresztül. .ost iszonyat vastag rajta a szőr és ha elhabyagolom baromi hosszúra meg tud nőni. Volt már 10 cm is. De ennél hosszabra nem hagytam nőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!