Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PlanetRomeo-n ha ismerkedsz, hogy viseled el, hogy valakit nem érdekelsz aki téged érdekelne?
47 elmúltam, tisztában vagyok vele, hogy nem a legkelendőbb korosztály vagyok és azt is tudom, vannak külső-belső hibáim. Ha valaki elutasít, nem dőlök a kardomba és akkor sem esek kétségbe, ha valakinek esetleg tetszek és ez nem kölcsönös. Ezek együtt járnak az társkereséssel, nem hinném, hogy emiatt érdemes bárkinek is fennakadni. Tovább kell lépni, előbb-utóbb úgyis lesz valaki, akivel megvan az összhang :)
47/F Szhely
Tudomásul veszem és elfogadom.
Volt már olyan (személyesen), hogy valakinek nagyon bejöttem és nagyon nyomult annak ellenére, hogy nekem nem volt szimpatikus. Na ez elég kellemetlen, mivel tudom, hogy gáz a szitu, így én sem akaszkodok rá, nem ragaszkodom ahhoz, aki nekem kell, de neki nem vagyok szimpi.
Megesik elég gyakran, hogy csak az egyik félnél van meg az a bizonyos szikra, vagy kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!