Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma/cigány srácok, nektek mekkora? Bozontos, csupasz? Zacsi mérete?
Van valami különbség egy fehér bőrű magyar péniszéhez képest? Valami fajta rassz alapú eltérés?
(Tudom, hogy sokan fognak írni olyanokat, hogy "cigánnyal nem, mert büdösek/meglopnak stb... Az ilyen gondolatokhoz én nem tudok csatlakozni. Nekem más a tapasztalatom a romákkal kapcsolatban. A közelünkben él egy család, sajnos mélyszegény sorban és szoktam nekik kinőtt, jó állapotú rohákat adni és nagyon hálásak érte. Hangosan rámköszönnek az utcán és hasonlók, szóval jófejek azokkal akik velük is azok.)
De vissza a lényegre, az aki volt már roma sráccal, vagy aki roma az leírná, hogy neki mi rejlik a két lába között?
Őszintén bevallva eléggé forróak a roma pasik szerintem :)
25/ bi srác
20 cm borotvált
19éves roma fiú vagyok
Én is roma/cigány srác vagyok Bp -ről.
Nekem 15/5,5 cm.
Képzeljetek, hogy méret szerint tényleg akkora, de mindig nagyobbnak látják, 17,5 cm -re becsülik. Sokaknak tetszik
írhattok fiúk/lányok.
#24 -es vagyok
Többi kérdésre nem válaszoltam.
Nekem csupasz, és nem lógós, kis herém van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!