Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Roma/cigány srácok, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danielguy kérdése:

Roma/cigány srácok, nektek mekkora? Bozontos, csupasz? Zacsi mérete?

Figyelt kérdés

Van valami különbség egy fehér bőrű magyar péniszéhez képest? Valami fajta rassz alapú eltérés?

(Tudom, hogy sokan fognak írni olyanokat, hogy "cigánnyal nem, mert büdösek/meglopnak stb... Az ilyen gondolatokhoz én nem tudok csatlakozni. Nekem más a tapasztalatom a romákkal kapcsolatban. A közelünkben él egy család, sajnos mélyszegény sorban és szoktam nekik kinőtt, jó állapotú rohákat adni és nagyon hálásak érte. Hangosan rámköszönnek az utcán és hasonlók, szóval jófejek azokkal akik velük is azok.)

De vissza a lényegre, az aki volt már roma sráccal, vagy aki roma az leírná, hogy neki mi rejlik a két lába között?

Őszintén bevallva eléggé forróak a roma pasik szerintem :)

25/ bi srác

2020. ápr. 23. 18:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a cigány srácokat, első cigány srácom egy régi osztálytársam volt neki mondjuk átlag feletti mérete volt és nem borotválta én mondjuk szeretem így is meg úgyis de nem igaz hogy nagyobb volna nekik vagy ilyesmi kb ugyanúgy nagy a szórás mint magyar srácoknál én azt tapasztalom

amúgy van egy réteg aki nem tud viselkedni és igénytelen de én azt tapasztalom egyre kevesebben vannak ilyenek mert nekik is ciki és igyekeznek kitörni szexben is van aki fantáziadús meg van aki nem de viszont a temperamentumuk az nagyon bejön imádom ha nyomulnak meg fel akarnak szedni

2020. ápr. 25. 23:27
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Sztem atlagban kisebb nekik mint a magyaroke de sokkal izgatobb a barna bor piros/lilas makk miatt.
2020. ápr. 30. 21:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem életem egyik legjobb szexuális élménye egy kigyúrt cigány sráccal volt, tipikus rosszfíús kinézet, nagyon nyomulós, határozott fellépés. Tudta hogy mit szeretne.Az átlagnál nagyobb pénisz. Végig ő irányította a szexet, temperamentumos, és vad, de mégis odafigyelt rám a szexben.

33p

2020. máj. 3. 08:06
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
Én hetero vagyok, de a perverziom, hogy szép roma farkakat szopjak. Borotvált a preferáltam, de szőrös is lehet, zacsi mindegy.
2020. máj. 3. 10:18
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 14 és te nem vagy hetero
2020. máj. 3. 15:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
félig vagyok roma.17 a méretem elég bozontos .a zacsim is meg lógós.
2020. máj. 23. 15:52
 17/27 budaiz ***** válasza:
100%

#16 nagyon szép lehet a tied

21/f

2020. máj. 23. 16:57
 18/27 anonim ***** válasza:
70%
szerintem nekik nem olyan szép a farkuk :S vékonyka , száraz bőr, csúnya barna árnyalatú bőr :S
2020. máj. 23. 20:14
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
cigány fiúknak sztem kicsit nagyobb az átlagos méretük, de nyilván van véglet mindkét irányba.
2020. jún. 2. 17:41
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
19,5 és szőrös de nyírt
2020. jún. 2. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!