Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma/cigány srácok, nektek mekkora? Bozontos, csupasz? Zacsi mérete?
Van valami különbség egy fehér bőrű magyar péniszéhez képest? Valami fajta rassz alapú eltérés?
(Tudom, hogy sokan fognak írni olyanokat, hogy "cigánnyal nem, mert büdösek/meglopnak stb... Az ilyen gondolatokhoz én nem tudok csatlakozni. Nekem más a tapasztalatom a romákkal kapcsolatban. A közelünkben él egy család, sajnos mélyszegény sorban és szoktam nekik kinőtt, jó állapotú rohákat adni és nagyon hálásak érte. Hangosan rámköszönnek az utcán és hasonlók, szóval jófejek azokkal akik velük is azok.)
De vissza a lényegre, az aki volt már roma sráccal, vagy aki roma az leírná, hogy neki mi rejlik a két lába között?
Őszintén bevallva eléggé forróak a roma pasik szerintem :)
25/ bi srác
Én szeretem a cigány srácokat, első cigány srácom egy régi osztálytársam volt neki mondjuk átlag feletti mérete volt és nem borotválta én mondjuk szeretem így is meg úgyis de nem igaz hogy nagyobb volna nekik vagy ilyesmi kb ugyanúgy nagy a szórás mint magyar srácoknál én azt tapasztalom
amúgy van egy réteg aki nem tud viselkedni és igénytelen de én azt tapasztalom egyre kevesebben vannak ilyenek mert nekik is ciki és igyekeznek kitörni szexben is van aki fantáziadús meg van aki nem de viszont a temperamentumuk az nagyon bejön imádom ha nyomulnak meg fel akarnak szedni
Nekem életem egyik legjobb szexuális élménye egy kigyúrt cigány sráccal volt, tipikus rosszfíús kinézet, nagyon nyomulós, határozott fellépés. Tudta hogy mit szeretne.Az átlagnál nagyobb pénisz. Végig ő irányította a szexet, temperamentumos, és vad, de mégis odafigyelt rám a szexben.
33p
#16 nagyon szép lehet a tied
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!