Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más meleg is nagyon retteg az öregedéstől? 20/f
Nem kell félni senkinek,főleg nem attól,ami amúgy is bekövetkezik, hiába csináltok akármit.
50 éves vagyok,ragyogóan érzem magam,értitek, ragyogóan! Pedig eddig csak hűtlen párjaim voltak, és bizony,mint fiatal volt.Mert ők találtak meg mindig,mai napig írogatnak.
De három hűtlen után meggondolom,kivel és hogy...
Lényeg, optimista vagyok,se kor, se vírus,se politika nem érdekel.Az érdekel,hogy jól érezzem magam,DE ne más könnyein, vagy kárán keresztul.
Nem kopaszodom, alig őszulök, naponta több kilométert gyaloglok,kocogok, ha csak tehetem,kirándulok, még pesti létemre is. Sosem dohányoztam, inni alig szoktam alkoholt és a drogot is elkerultem.
Szeretem a humort,értelmesen beszélgetni és ha úgy alakul vitatkozni.Van számomra érdekes hobbim, évtizedek óta,olvasni mindig is szerettem. És bizony, eltartom magam és mindent itthon én csinálok, jókat főzök és a kosz sem esz meg.
Sosem jártam semmilyen meleg helyre,szaunába,bárba,stb..
És mit szólsz,nagyon jól érzem magam. Harmincason sem féltem az öregségtől,most sem. Nem szeretem, aki kesereg ilyenen, vagy hiú páva lesz és erőltetve lesz nevetséges,öltözködésben,vagy hajfestésben.
De öregesen sem kell kinézni, azért mert valaki elmúlt 40. És még valami, nagyon jól kijövök és kijöttem mindig a fiatalokkal, sosem "papáztak" le, sosem voltak udvariatlanok. Talán mert én sem nézem le őket és kapcsolatban egyenrangúnak tekintettem,mikor 46 évesen 20 éves párom volt.
Minden a fejben dől el, kedves Barátom!
De kuzdeni ellene nem ér semmit, ez olyan, mintha azon bosszankodnál, hogy a fű zöld színű.Ha nem jó a zöld,akkor nézz fel az égre, az kék :)
Hozzáállás kérdése minden, de hidd el,minden korban annyi de annyi jó és szép van, csak vedd észre.
50 F/Bp
Valamennyire igen, de lényegében csak azért, mert egyre kevesebb időm lesz normális társat találni.
Attól nem félek, hogy kevesebb 20-as korosztálynak kellenék, mert engem mindig is a 30+ os pasik kellettek, azok számomra férfiasabbak.
És valahogy én az idősebbekkel jobban is megértem magam, több a közös téma is, lehet komoly dolgokról is beszélgetni, meg hát a kor nem igazán számít.
Ismerek olyan pasit aki közel van már az 50-hez de testalkatra sokkal jobban néz ki, mint egy 35 éves, sokat sportol és nagyon ad magára.
Még csak 29 leszek majd, de így legalább mostmár a saját korosztályomban keresgélhetek :)
A 3. kommentelő vagyok.
1. Nem értem miért kell lepontozni. Őszinte voltam.
2. Kaptam priviket. Miért zavar mást ha nekem jó így? Miért kell ócsárolni? Nem írtam semmi bántót szerintem.
3. De akarok kapcsolatot is de mi van ha akkor is érdekelnek a tinik? Akkor logikus hogy vmi módszert kell találni a vágyak kielégítésére. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!