Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más meleg is nagyon retteg az öregedéstől? 20/f
Ne haragudjatok rácok, de szerintem csak azok a melegek félnek ettől, akiknek aa kéjelgés meg a testiség a mindenük.
Én 20 évesen 24-25 éves pasikatt láttam férfinaak, most, 10 évvel később a 34-35 éveseket, és tiz év múlva majd a 50-eseket fogom...
És nem félek az öregedéstől, legfeljebb a magányos megöregedéstől, ha nem sikerül életre szóló társat, "férjet" találni. Eddig nem sikerült, mert mindig hetero pasikba lettem szerelmes, de ez is azért történhetett meg, mert nem a szexre hajtottam sohasem...
*srácok
ja, és kis fejszámolásal kiderithető, hogy én is 30-as vagyok, mint #12
Eb leszarom
Fiatalon se voltam szép
Nem minden nő küzd. Nagyon sok nő képes méltósággal viselni az évek múlását.
Amelyik nő foggal-körömmel küzd, annak az értékrendje is olyan, hiú, felszines. És olyan pasit is akar magának, aki ebben az értékrendben partner lesz.
Engem nem zavar a korom es nem félek az öregedéstől.
F40
Én már kb 25 éves korom óta ezt érzem.
Volt idő,amikor annyira stresszelt,hogy mindig ismert emberek életkorát nézegettem,és megnyugtattam magam,hogy ha ő jól néz ki 40+-osan,akkor majd én is:D
Csak sajnos nem biztos,hogy lesz mindig annyi időm,mint nekik.
Nemrég azt mondta nekem valaki
"Van még benned pár év"
Na,mondhatom remek.
Lassan 32 leszek,és de mikor már elmúlik a félidő két szülinap között,akkor már rettegek,hogy lassan megint szülinapom lesz.
Mikor közeledek a szülinap felé,akkor meg belenyugszom,elengedem,és újra indul a számláló.
Tudom,ez beteges:)
De azért már annyira nem zavar,mint 5 éve mondjuk.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!