Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is fáj az anál orgazmus után?
Figyelt kérdés
Passzív srácoktól kérdezném. Ha elélvezek miközben dugnak akkor átmegy az egész érzés egy kellemetlen-fájdalmas irányba. Már nem tudom élvezni csak tűröm és várom a végét.
Mással is előfordul ez?
2020. ápr. 21. 20:41
1/12 anonim válasza:
Ha kellemetlen akkor minek tűröd?
2/12 A kérdező kommentje:
Mert nem árt ha a partnerem is elélvez :D
2020. ápr. 21. 20:45
3/12 anonim válasza:
Ha kellemetlen, akkor megkéred, hogy vegye ki. El lehet élvezni az aktívnak máshogy is.
4/12 anonim válasza:
Ez még a nők esetében is így van .
Ne kell tűrnöd !!!!
5/12 anonim válasza:
Ezért is szokták azt tanácsolni, hogy análnál jobb úgy "időzíteni" hogy a passzív menjen el utoljára, mert utána ha már elélveztél kellemetlen.
7/12 anonim válasza:
Én is így vagyok, miután elélveztem már fáj.
Kérd meg az aktívat, hogy ne folytassa olyankor, fejezétek be máshogy.
8/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Ha a farkam ingerlésétől élvezek el, akkor az anál utána kellemetlen, de ha prosztataorgazmusom van, akkor tudom folytatni.
9/12 anonim válasza:
Nálam nincs így. Én elélvezek attól, ha dugnak, és utána sem fáj. 24f
10/12 anonim válasza:
En is igy vagyok, ha lemegy az orgazmus faj, de tisztelem annyira a partnerem ,hogy vegigvarom h o is elmenjen. Altalaba ugy csinaljuk h o megy el elsonek... ez termeszetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!