Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány éves korodban szoptál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danielguy kérdése:

Hány éves korodban szoptál először és milyen élmény volt? Hogyan emlékezel vissza rá?

Figyelt kérdés

Én 17 voltam és mint utólag kiderült egy családos férfi volt az illető.

35 körül volt és nagyon szőrös, de átlagos mérete volt hatalmas lógó herékkel :D

Jó élmény volt akkor és igaza lett, abban, hogy biszex lettem.

2020. ápr. 21. 12:18
1 2
 11/17 Croissant0101 ***** válasza:
100%
15 voltam és az első párkapcsolatomban volt, első szerelem. Oda-vissza ment kölcsönösen. Mind a kettőnknek első alkalom volt.
2020. ápr. 21. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

20 éves voltam. Előtte csak közös maszti volt egy nálam fiatalabb sráccal.

Egy nyári diákmelóban nagyon jóba lettem egy idősebb munkatársammal. Zuhanyzóban sokszor észrevettem hogy engem néz. Utána direkt úgy öltöztem, hogy még jobban tudjon bámulni. Aztán tovább ment a dolog. Nagyon kedves, átlagos külsejű pasi volt, és jó nagy heréi voltak ami nagyon tetszett. Nyár végéig tápláltuk egymást fehérjével, aztán vége lett. Nem bántam meg, sőt. :)

2020. ápr. 21. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első rossz volt. Egy nagy farkú fiú volt aki mélyre nyomta folyton. Plusz a számba és az arcomra élvezett. Egyiket se akartam. Később megszerettem de csak kis méretet szeretek szopni.
2020. ápr. 21. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
15 évesen, a gimiben, aztán onnantól minden nap 4 évig.
2020. ápr. 21. 20:12
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 20 évesen volt az első ilyenben részem. Izgalmas volt és kicsit még furcsa, de nagyon jó.

L/20

2020. ápr. 26. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam, barátom 17. Picit lámpalázas voltam, előtte vertem már ki neki, szóval ismertem picit. Megkértem, hogy párnával takarja el a fejét, mert nem ment úgy, hogy néz. Azóta mindketten imádjuk és már párna se kell.
2020. máj. 5. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

29 voltam, és kifejezetten tetszett.

Szívesen megismételném egy fiatal szűz sráccal.

2020. máj. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!