Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, ha a szőrös lábatokra megy a sperma?
Figyelt kérdés
Nekem elég szőrös a lábam és ha kiverem és véletlenül a lábamra megy, akkor a elég zavaró, kellemetlen, mivel a sperma és a szőr együtt nem túl jó kombináció... :D Elég nehéz letörölni a szőr miatt. De a lábam emiatt nem akarom leborotválni.2020. ápr. 18. 10:38
11/19 anonim válasza:
Van egy jó ötletem.
Ne verd megadra és nem megy a szőrödbe.
Verd zsebkendőbe
12/19 anonim válasza:
Oldalt fekszel és kiengeded zsebkendőbe igy meg a f..szod sem lesz olyan tőle.
13/19 anonim válasza:
Teljesen szőrős vagyok, ahova megy oda megy, nedves kendő törlés. Minden megoldható.
14/19 Lacás1976 válasza:
Engem az zavar ha szőrös a lábam 😀😀
15/19 anonim válasza:
A szőrös lábam zavar engem is. Szoktam borotválni.
16/19 anonim válasza:
Süljetek el fekve háton és akkor a mellkasotokra fejetekre célozzatok.
Nyilván ha nem céloz jól az ember megy mindenfele🤣
Multkor vagy 4 spricc elment a fejem fölött meg mellett, mire becéloztam a mellkasom, de igy is a nyakamba ment kb mind 😄😉
19/F
17/19 Lacás1976 válasza:
16-os az igen 4 spricc fej mögé 😋 Öröm lehet leszopni téged 😀😀 próbáld ki hogy a szádba lövöd.
18/19 anonim válasza:
Ja hát sokszor megy a számba is 😄😉
Attól függ épp milyen kedvem van.
19/19 anonim válasza:
Szerintem meg ne verd ki mert neked semmi se jó.Ha meg mégis akkor lődd magad szájba,nyelsz egy nagyot,lent a cucc oszt jó napot.Nem ragad a szőrödre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!