Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cumcontroll? Mi az? Mi a jó benne?
A lényeg, hogy a passzív le van kötözve és aktív kiveri neki, fogdossa, nyalja
Lényege az irányítás és az az érzés, hogy te döntöd el, mikor élvezhet el a másik fél.
Én már próbáltam aktívként, domként. Kikötöztem a partnerem, masszíroztam, beolajoztam a testét, csókolgattam, majd az ágyhoz bilincseltem mindkét kezét.
Játszottam a farkával, (majd most jön a lényeg amire te kíváncsi vagy) egészen addig a pontig juttattam el, mikor már majdnem elélvezett, de előtte megálltam, 1-2 perc pihi (ilyenkor csók és simogatás), majd újra játszol a farkával és megint eljuttatod addig a pontig mikor már majdnem elélvez és te megállsz. Ezt párszor megismételheted egymást után, annyira kanos lesz tőle, hogy szinte már könyörög, hogy süsd el a farkát mert majd szét durran, de te nem sütöd el, csak akkor mikor te szeretnéd, és hidd el a végén nagyot fog élvezni és sokkal több anyag jön ki a farkából.
Nagyon izgi, többször is volt alkalmam kipróbálni, a többmenetes pasik sem bírtak volna már egy 2. menetet annyira kiürült a farkuk :)
Ami inkább fáj, az a post orgasm torture, én mind a kettőt kipróbálnám mind a két szerepben.
Nekem egyszer csinálták. Miután elélveztem nem engedtem, hogy újra, mert már egy kicsit fájt a farkam,de akkora orgazmusom mint akkor még nem volt. Egy próbát szerintem mindenkinek megér.
Viszont skacok ez azért időigényes, nem egy 10 perces gyors menet. :D
Nekem másnapra feldagadt a farkamon egy ér és kb 1 hétig kemény volt és picit csak de érzékeny... Pedig sok sikosítót használtunk. Amúgy az élmény az hogy nagyon nagyon brutális. Jó értelembe. Pszichológiailag érdekes.
Egy dom barátom csinálta még novemberben. Kis vékonyka srác így nem néztem ki belőle. Amikor közel voltam szólnom kellett mert kitaláltunk egy büntetést ami arra szólt ha elélvezek anélkül hogy ő élveztetne el. Abban egyeztünk meg hogy max 2 óra lehet. A srác mindig megállt. És sokszor elhitette velem, hogy most akkor majd nem áll meg. Nem mondta ki csak utalt rá hogy ugye már akarok elélvezni. Mindig reméltem hogy most hiába szólok mert veri majd tovább. 1 óra 57-nél hagyott elélvezni. Megszámoltuk (előre megbeszéltük hogy 2 napig nem verem és majd megszámoljuk) hány spriccelés volt. 11x löveltem. Akartam újra vele de meló miatt nem tudtam aztán meg korona jött.
Hát szerintem ez a lényeg hogy ezt átéli az ember. Akarja hogy elmehessen de hiába mert nem ő dönt. Illetve ő dönt de a büntetés ha kellően komoly akkor nem akarsz elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!