Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Művelt, intelligens, érdeklődő srácok nektek hogy vált be az ismerkedés?
Szeretek beszélgetni és nem érdekel a szex egyből. Úgy látom a meleg szubkultúrát az jellemzi, hogy nem tudnak és nem is akarnak normális keretek között ismerkedni. Nincs igény az értelemre, csak a testiségre (ami fontos, de a sorrend bomlik).
Olyan srácok akik normálisan próbálkoznak/próbálkoztok, és azt gondoljátok, hogy próbálkoztok a beszélgetéssel, nektek milyen módszer vált be általánosságban?
Ha kort is írtok az külön köszönet:")
Nekem nincsenek jó tapasztalataim sajnos
30F
Ugyan már nem vagyok srác,de sajnos nekem pont a művelt,intelligens emberekkel van az a gondom, hogy képtelenek normálisan viselkedni és nagyon beképzeltek.
Pedig én is művelt értelmiségi vagyok. De sokkal jobban megértettem magam egy asztalossal, vagy egy villamosvezetővel, mint egy mérnökkel, vagy főleg egy egyetemistával, akik nagyon el vannak szállva maguktól.
Jómagamról úgy gondolom intelligens vagyok, barátaim is ezt mondják, de egyszerűen két éve folyamatosan nonszensz indokkal utasítanak vissza: nem vagyok gazdag, nem úgy nézek ki, mint Justin Bieber, nincs 20+-os nemi szervem, véleményem szerint a szex, mint olyan nem alappillére egy kapcsolatnak.
De nem adom fel. Bár igazság szerint majdnem összejöttem egy sráccal, csak végül benyögi, hogy megismert egy másik pasit és vele fog összejönni... Holott a srác megmondta, hogy velem akar összejönni, mert hasonlóak vagyunk. Így jártam.
10/9 ember csak szexet akar, én utálom az alkalmi kapcsolatokat, mert szerintem undorítónak és érzelem nélkül lehetetlen szexelni, plusz azt mondom ha lesz is barátom az intim együttlét minimum fél év, de inkább egy év után lehet, amire szintén képtelenek várni a melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!