Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már sérült vagy fura sráccal?
Figyelt kérdés
Pl: kerekesszékes, mozgássérült, bőrhibás, nyúlszájú, stb. Tényleg odaadóbbak? Hány éves volt?2020. ápr. 13. 20:46
1/5 anonim válasza:
Olyannal voltam akinek az egyik lába rövidebb így egy nagy cipőben furán járt a másikkal. Nem volt lelkesebb. Sőt link volt.
Egy kerekesszékes sráccal is voltam. Ugyancsak link volt. :(
2/5 anonim válasza:
# 1
Mit jelent az, hogy link volt?
3/5 anonim válasza:
kerekesszékessel voltam. Jó volt vele hatalmas f...ka volt
4/5 anonim válasza:
Én is egy kerekesszékes sráccal votlam.
5/5 anonim válasza:
Siket sráccal voltam, ő nagyon hangos volt szex közben, már zavaró volt.
Voltam kerekes székessel még törökországban, na az... Na az szex valahogy felejthetetlen :D hatalmas farok, hatalmas lelkesedés és oda adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!