Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Amúgy a duci számokban mit jelent? (akár privátban)
2/9 anonim válasza:
18/P mit jelent?
Egyébként Tinderen akár.
3/9 anonim válasza:
Ha bírod a nagyobb méretet akkor pl velem
4/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy kapcsolat vagy kaland érdekel.
5/9 anonim válasza:
Őszinte leszek hozzád
Ha kövér vagy, és passzív
Senkinek nem fogsz kelleni.
Ha husi, kis izommal akkor van esély.
Valóságot írtam, nem amit hallani szeretnél.
6/9 anonim válasza:
Betegség, vagy hanyagság miatt vagy duci ?
Tegyél ellene....
7/9 anonim válasza:
Mennyi paraszt van itt, elveszitek egy 18 eves srac eletkedvet es kioltok belole minden vagyat. Mindjart az a kerdes, hogy milyen celbol? Igen is talalhatsz egy olyan sracot aki pont le fogja szarni a sulyodat, aki pont le fogja szarni az alakod mert a belso ertekeket fogja nezni. Nem mondom, hogy a kulso nem fontos, de egy jo pasi lehet egy bunko paraszt amivel sokra nem megyek, egy girhes/kover sracban pedig lehet annyi szeretet, hogy igen, el fogja csavarni a fejem. Azok akik dekara merik az embert szerintem egyedul maradnak az idok vegezeteig, legalabbis ezek szerint ha talalni fognak valakit maguknak nem is az embert fogjak szeretni hanem a sulyat....:(
8/9 anonim válasza:
van egy kis hasam nekem is és kifejezetten a ducikat szeretem szintén 18/f
ha gondolod beszélhetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!