Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ez a menő, ha középkorút keres valaki kapcsolatra?
Érdekes módon azt tapasztalom, azt figyeltem meg, hogy aki az idősebb, vagy középkorú korosztályt preferálja és főleg, ha tartós kapcsolatot szeretne, akkor csak pocakos, szőrös, esetleg kopaszodó, vagy arcszőrzetes aktív férfit tud "elképzelni " maga mellett.
Mivel nem kopaszodom, pár szál ősz hajam van " csak " és sem kövér, sem pocakos nem vagyok és jaj nekem, még az arcom is borotvált, így azt érzem, semmi esélyem kapcsolatra.
Volt fiatalabbal komoly kapcsolatom,de sajna az is egy szakállas, pocakos miatt ért véget.
Ezek szerint nem számít, ha valaki jó megjelenésű,ha egészséges, ha nem dohányzik, ha értelmes és még hű is, a fontos a daddy kinézet. Nagyon nem értem,de beszélgettem másokkal, ők sem értik.
Tényleg ezek a mérvadóak ?
50 F/a
Attól, hogy valaki ősz, pocakos, és szakállas miért számít igénytelennek? Ugyanúgy adhat magára, és lehet higiénikus.
Nálam első a tisztaság, becsületesség, belső tulajdonságok, de tény, hogy inkább azok a férfiak jönnek be külsőre, akiket jellemeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!