Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, szőrös, férfias, macis pasik ti könnyedén ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 21:13
2/10 anonim válasza:
Nekem bejönnek a macis pasik.19L
3/10 anonim válasza:
Sok pasinak ez a típus jön be 😊 Persze soknak pedig nem 😃
Nekem szerencsére nincs okom panaszra
4/10 anonim válasza:
Könnyen igen, de a macikon izom is van.
Nem keverendő a csak hájas emberekkel.
5/10 anonim válasza:
szőrös, nagyobb darab pasiként nem mondhatnám hogy könnyen ismerkedek, de szerencsére jó dumám van és humoros vagyok, igy ezt előnyömre szoktam forditani és igy könnebben fogok magamnak partnert.
7/10 anonim válasza:
Én hiába akartam ismerkedni velük szinte mindegyik vagy az idősebbeket kereste vagy szintén macit keresett.
8/10 anonim válasza:
Igen, szerencsére a vékony, fiatal, szubmisszívabb fiúknak ez jön be, mert az ellentétük vagyok.
9/10 anonim válasza:
Sajnos sokan fiatal és vékony srácokat keresnek, aki ebből kiesett, annak elég nehéz.
10/10 anonim válasza:
Mindig változó volt nálam. Volt időszak, h semmi és volt időszak, h hetente mással voltam.
Most jó időszakban van. De aki akar írjon.
29 uni medve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!