Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog ilyenre vágyni?
Figyelt kérdés
Nem voltam még pasival, de arról fantáziálok, hogy egy jófarkú ismeretlen aktív akivel titokban találkozok hogy kielégítsem a vágyait megszopat és a számba élvez.
Ebben a karanténos időben még jobban mert csak bent vagyok egyfolytában.
2020. ápr. 5. 21:44
2/9 anonim válasza:
Teljesen ugyan ebbe a helyzetbe vagyok
3/9 anonim válasza:
Nyugi. Ez teljesen normális. Az szűz csajok eleg nagy része erre vágyik csak nem mondja
4/9 anonim válasza:
Ez egy átlagos homoszexuális vágy, más meleg is fantáziál ilyesmiről.
5/9 anonim válasza:
Ha tudnád hányan fantáziálunk erről.
6/9 anonim válasza:
Ha meleg vagy biszex vagy, akkor ez egy elég általános fantázia. Én is ilyenekről álmodozom, csak a másik oldalon lennék 🙂
9/9 anonim válasza:
Nem tudom mi a jófarkú, de az enyém dícsérik. Ha fiatal vagy én szívesen... De csak a korona után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!