Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, ti nem depiztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, ti nem depiztek be mikor látjátok mennyi sokkal jobb srác van?

Figyelt kérdés
Én nem tartom magam rossznak de jónak se. És ma is dumáltam egy sráccal, aki tuti kamuzik. Elvileg ő is kezdő a témában erre a facebook ismerősei közt vagy 40 meleget találtam. Mikor megkérdeztem, hogy amúgy mióta ismerkedik és hogyhogy ennyi meleg barátja van akkor meg leterelt. Persze előtte kicsalva a képeket. És bevallom így nézve a többi srácot elfogott az a rossz érzés, hogy mindig van jobb...:(
2020. ápr. 1. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok kamus, stb van. Főleg fiatalok közt. Mivel mindenki azt látja, hogy nagy a kínálat sok hiba van.

Pl: Mindenki magánál jobbat keres. Emiatt sokan utasítják vissza. Ezt pedig máshol vezeti le.

A legnagyobb hiba hogy mindenki cserélhetőnek tekint mindenkit. Ahelyett, hogy megbeszélné ha baja van...

Szomorú helyzet ez :(

2020. ápr. 1. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja de amúgy ne depizz be. ISMERKEDJ! Én ezt javaslom :)
2020. ápr. 1. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én átlagos vagyok, és teljesen kezdő.

Mivel még nem találtam partnert

4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a belső sokkal többet számít hosszabb kapcsolatban, mint a külső. Bár biszexként úgy látom, hogy a melegek sokkal jobban a külsőre mennek, mint a heterok.

Azzal pedig legyél óvatos, hogy mit adsz ki magadról. Tőlem is akartak már sok mindent kicsalni, nem csak arcképet, de pl tel számot is. Sose tudhatod, hogy ki mikor és mivel fog visszaélni.

5/10 anonim ***** válasza:
89%
Az vigasztal hogy a farkam nagy eséllyel nagyobb annál aki szebb
2020. ápr. 1. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs nepes barati tarsasagom, sot. Alig van meleg ismerosom, ez mondjuk bant, de nincs mit tenni. En nem akarok egy ejszakas kalandhoz asszisztalni senkinek, pedig igencsak ez alapjan mukodik a kozosseg, hogy alkalmizni lehessen. Szerintem ez visszataszito. Legy ovatos, az ovatossag nem art! :)
2020. ápr. 1. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyan, én csak azt a fiút nézegetem, amelyik tetszik, nem nézem a riválisokat.
2020. ápr. 1. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csúnya is vagyok, alacsony is, a pocsom is kicsi, ez van. Ezt dobta az élet... Marad a jobb kezem, néha a bal, fő a változatosság.
2020. ápr. 1. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam csúnyának, csak szépfiúnak se. A farkam átlagos, de minden partnerem imádta így amiatt nem parázok. Gondolom a srácokkal se lesz másként majd. Csak valahogy olyan furán érintett...
2020. ápr. 1. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi bele, a "legjobb srácok" között vannak a legbunkóbbak, a legpénzéhesebbek és sajnos az ágyról ágyra ugráló betegek is.

Ezerszer inkább egy "mezei nyúlbéla", mint egy trendi páva!

2020. ápr. 2. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!