Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti nem depiztek be mikor látjátok mennyi sokkal jobb srác van?
Sajnos sok kamus, stb van. Főleg fiatalok közt. Mivel mindenki azt látja, hogy nagy a kínálat sok hiba van.
Pl: Mindenki magánál jobbat keres. Emiatt sokan utasítják vissza. Ezt pedig máshol vezeti le.
A legnagyobb hiba hogy mindenki cserélhetőnek tekint mindenkit. Ahelyett, hogy megbeszélné ha baja van...
Szomorú helyzet ez :(
Én átlagos vagyok, és teljesen kezdő.
Mivel még nem találtam partnert
Szerintem a belső sokkal többet számít hosszabb kapcsolatban, mint a külső. Bár biszexként úgy látom, hogy a melegek sokkal jobban a külsőre mennek, mint a heterok.
Azzal pedig legyél óvatos, hogy mit adsz ki magadról. Tőlem is akartak már sok mindent kicsalni, nem csak arcképet, de pl tel számot is. Sose tudhatod, hogy ki mikor és mivel fog visszaélni.
Nyugi bele, a "legjobb srácok" között vannak a legbunkóbbak, a legpénzéhesebbek és sajnos az ágyról ágyra ugráló betegek is.
Ezerszer inkább egy "mezei nyúlbéla", mint egy trendi páva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!